"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 23, 2014

TAHNIAH ! Pemenang Giveaway April by Syira Lokman.




Review blog x 2 -Syira [KLIK]

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html
http://hadirasoul.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html

TOP REFERRAL
Tapak iklan PERCUMA bernilai RM10 x1 -Syira [KLIK]

http://bielanaat.blogspot.com/2014/04/giveaway-april-by-syira-lokman.html


alhamdulillah !
TAHNIAH SEMUA !
Pemenang sila berhubung dengan sponsor anda ye :)
Klik je link sebelah nama sponsor tu :)

Nama :
Link entry:
Hadiah yg dimenangi:

Yang tak berjaya,jangan sedih..nantikan Giveaway dalam bulan Mei pula ^_^
Terima kasih buat semua peserta dan para sponsor yang baik hati :)

## Tarikh akhir untuk menuntut hadiah ialah 28 April 2014.
Selepas tarikh itu tidak akan dilayan :)

24 comments:

Ryna Luvie said...

Tahniah pemenang ^^

Unknown said...

menang review blog? nak review psl apa? haha. syukur. hoho

Unknown said...

Alhamdulillah..

nurul shahida said...

heeee .... happy! nme blog tertera .. tme ksih sis syira :)

Ira Ceri said...

Alhamdulillah ^^ terima kasih =)

Unknown said...

Alhamdullilah.. dapat hadiah misteri dari Sis Nadhirah :) tq ya

Cekgu Norazimah said...

tahniah kepada pemenang ..CN takde luck ler kali ni..hehe

azman said...

alhamdulillah menang topup

✿INA AINAA✿ said...

Tahniah bagi para pemenang..

impian said...

alhamdulilah rezeki dekat sini :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Selamat Malam Syira..
TAHNIAH semua..

Sally Samsaiman said...

Tak kena pulak nama..hehehe... ;)

Syiera Firdaus said...

Alhamdulillah terima kasih syira

Unknown said...

tahniah2...iman pon mnang la heheh

Unknown said...

Alhamdulillah .. Trima kasih sis syira ^^

Anizz Annisa said...

alhamdulillah menang.. :)

SNM said...

Tahniah kepada semua pemenang (^^,)

Hani Rahman said...

Tahniah kepada semua pemenang ...

Oh Tidak !!! Nama saya takde ... Sob... Sob...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syira. wahh taniah buat pemenang semua. bestnya, murah rezeki kalian ~~~

Unknown said...

Tak menang . Huhu Tahniah kpd pemenang :)

Azhafizah MN said...

Tahniah semua pemenang :)

Dunia Zumal said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Unknown said...

TAHNIAH smua =D

Wafi Remli said...

Tahniah kepada pemenang dan sponsor

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah