"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, May 24, 2015

Happy 21st birthday Syira Lokman

Assalamualaikum
hye semua :)

21 MEI 2015 ! 
Syira Lokman berusia 21 tahun :D

Image result for happy 21 birthday
Rasa baby lagi..hahaa..
konon muda bebenoooo...
kadang2 tu, I look at myself and still feel like a little girl even though I am 21 uols..
ecece...cakap omputehh gituuu...
haha..
Still tak rasa diri dah besar, tak sedar yang Syira dah nak habis pun degree tahun pertama, lepas ni senior year pula :D mungkin kahwin ke..kan kan kannnn ?? :D hahaa

Terima kasih semua yang wish, doakan kebaikan buat Syira.
Terima kasih buat yang sentiasa mengingati dan mendoakan dalam diam :)



Semoga Allah Swt meredhai usiaku. :)
Semoga Allah merahmati kalian.
Jom sama2 niatkan dalam hati. "Aku akan pastikan amalanku bertambah lebih dari usiaku."

Be a lady with beautiful manners, be gentle, be feminine, be a soft spoken. :)

2014 dan 2015 yang sangat indah dengan rezeki yang melimpah ..
Alhamdulillah !
Terima kash sebab beri kepercayaan kepada Syira dalam dunia blog ni :)
Masih ramai yang cari Syira untuk review business, blog and beriklan di blog syira lokman !
apa pun, yang terbaik Syira akan berikan untuk anda ! insyaAllah..
harga terendah dengan kualiti terbaik !

Kalau dulu, berkhidmat sebagai pelajar dan blogger...sejak April lalu..tambah lagi tanggungjawab baru :D pelajar + blogger + vendor di butik Zmar Apparel Shoppe + copywriter :D
alhamdulillah..so far semuanya berjalan lancar :)


To be the best, 
You must be able to handle the worst...kannn...

hehe..lagi 2 minggu kuliah..then study week and exam sem 2!
tak sabarnyaa.. tahun pertama sebagai pelajar degree kaunseling di UM bakal berakhir !
Doakan Syira berjaya dunia akhirat ye :)
Terima kasih kesayangan semua !
^_^

I'm 21 uollssss :D


12 comments:

Anonymous said...

selamat hari jadi syira... :) sweet twenty one..

Lya Akif Imtiyaz said...

Selamat hari lahir Syira..Semoga pjg umur murah rezeki ..IbsyaAllah..aamin aamin

Mimi Rheem said...

Happy born day ..

Farah said...

happy birthday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. May Allah bless you and wish you all the best in whatever you wanna do =D

Unknown said...

GO GIRL! hehe ;)

Unknown said...

happy birthday ^^

Dingdang said...

Happy birthday Syira. Selamat maju jaya :)

Unknown said...

Happy birthday ^^

Anonymous said...

happy birthday syira

Anonymous said...

happy birthday syira

y i e n said...

Happy belated :)

arysha_fayyadh said...

Assalam syira,
happy belated birthday naa
moga sentiasa dalam rahmat & lindungan Allah AMIN

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah