"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 2, 2015

Segmen : Saya Nak Design Kad Raya

Assalamualaikum
hye semua :D

Siapa nak design kad raya FREE???
KLIK BANNER UNTUK JOIN !
3 HARI JE TAUUU :D


17 comments:

Unknown said...

good luck!! semoga terpilih ;)

LuvHaryani said...

Wah kad raya! Menarik ni :D

Dingdang said...

semoga berjaya syira :)

Miza Idgihat said...

semoga berjaya akak :D

Lieya Von Jay said...

Slmt bersegmen ... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bersgmen ..

dalila said...

singgah dr ga yg sama..gud luck!

http://mammadanish.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

nona sani said...

Hai blog pink !
hehe, me join too...~

all the best yeahh !

http://nonasani.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

meh singgah naaaa~

izzeyda said...

semoga berjaya..

arysha_fayyadh said...

Assalam syira,
good luck uols

yangbaik said...

Syira pun join juga ker...
Good luck my dear

tim87 said...

Singgah kat sini! gudluck yerr sis. :) #exchangelink

Nor Ain Rusli said...

good luck syira

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

Azhafizah MN said...

Assalamualaikum...
Salam Ramadhan. Terima Kasih sudi menyertai "segmen : Saya Nak Kad Raya"
Boleh semak senarai dan berblowalking sementara tunggu keputusan yang akan diumumkan pada 6 Julai 2015, 12:00pm.

http://www.azhafizah.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

Ainul Aqma said...

Assalamualaikum and hi syira :)

Selamat bersegmen~

http://ainulaqma.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

fiqah hamed said...

Singgah sini dari segmen yg sama..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

Q said...

Assalammualaikum. Jemput join GA saya :)

http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

Terima kasih.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah