"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, August 20, 2015

OOTD # Pink, Yellow and Orange

Assalamualaikum
hye semua :)


Sometimes, finding the light means passing through the deepest darkness ...



17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comel dan juga sweet...

Azwar Syuhada said...

Cantik gabungan warnanya.. =)

Emy Effendi said...

comel, hehe :)

Inani Hazwani said...

Cantiknyaa Syira :D

Anonymous said...

simple but qute...

Myra Azraff said...

rajinnya syira post ootd kan :') btw nice skirt hee

MOMMYLIN said...

warna yang berani...

I N A A I N A A said...

kemas.. i like... hehehe

Yanieyusuf.com said...

wahh sweet gtu...

Ima Hamdan said...

Cantiknya :) Boleh jadi model ni, hehe :D

http://ruangmiss.blogspot.com/

arysha_fayyadh said...

Assalam syira,
niceeeee

arzmoha said...

Nak komen apa erk haha k singgah sini

Izyan Balqis said...

cantek =)

Cik Aann said...

ambooiii melaram yea..
Jom isi form untuk dapatkan small gift dari saya. hanya di hari jumaat aje tau.

Lovely Friday Charity!! Fill Up The Form & You will Receive a GIFT!

nona sani said...

asalkan pink jer, sy suke ! hehee, lau ade mix pink pun sy rase ohsem sgt fesyen tuuu, ahhaa~

ootd nice !

izzeyda said...

cantiknya..

Nadia Johari said...

cantik sangat

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah