"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, June 12, 2017

Emoozi PhotoBooth Menyediakan Pakej Lengkap untuk Majlis Anda.

Assalamualaikum
hye semua !

Sekarang ni tak kira la majlis kahwin ke, cukur jambul ke..majlis hari jadi ke..semua mesti nak bergambar..selfie selfie selfie selfie selfie sampai pengsan :D
tapi tak best la kalau tak ada background yang menarik kan ?


Photobooth ni bukan perkara asing dalam sesuatu majlis. Apa-apa majlis pun mesti ada photobooth.. Dah jadi satu trend di mana-mana acara, percetakan gambar segera untuk hadirin jadikan memori mesti ada kan. Syira pun suka..hehehe
Syira nak kongsi pakej photobooth special dari Emoozi Photobooth.
Emoozi Photobooth ni menyediakan pakej lengkap untuk anda. Selfie je banyak-banyak lepas tu print gambar. Mudah dan cepat ! Best kan ?


Emoozi Photobooth ini menyediakan pelbagai props yang comel dan background yang menarik. Anda hanya perlu beritahu tema dan bajet, kemudian pihak Emoozi Photobooth akan cuba merealisasikan impian anda. 
Dari tema princess, cowboy, pirates, fantasy atau apa sahaja anda boleh dapatkan di Emoozi Photooboth. 


Jom tengok video ni dulu - https://www.youtube.com/watch?v=-tUTQR3boQs

Emoozi Photobooth menawarkan HARGA RUNTUH pada bulan JUN. Tak kisah la kalau anda meraikan hari jadi, ulang tahun perkahwinan atau sebagainya, anda berhak mendapat DISKAUN yang super kebabommmm. Boleh menangis beb !


Jika anda menyambut ulang tahun perkahwinan ke-50 maka anda dapat menikmati diskaun 50%;
Jika anda mempunyai warga tua di rumah yang meraikan hari jadi yang ke 100, Emoozi Photobooth akan memberikan anda diskaun 100%! Malangnya jika anda meraikan hari jadi bagi bayi anda yang berusia satu tahun, anda hanya dapat menikmati 1% diskaun.
Tak percaya lagi ??
Cepat hubungi nombor di bawah untuk maklumat lanjut.
This offer is limited to the first 20 customers only, on a first-come, first-served basis. (mengikut terma dan syarat)
Please contact for further information: 
012 676 5566 (Ricky)
 018 614 6276 (YiDing) 

Email: enquiry@emoozi.com 
Facebook: www.facebook.com/emooziphotobooth 
Website: www.emoozi.com


## Special untuk pengikut blog Syira Lokman, korang boleh guna kod ni untuk menikmati promosi diskaun 30% (with term and conditions apply) ^_^ 
[EMOOSY0617]

3 comments:

Lea Azleeya said...

Macam2 perkhidmatan dah ada skrg ni... Majlis akan lebih meriah kan dgn adanya perkhidmatan camni..

Lisa Nurulain said...

wha menarik ni ....dah lama tk berphotobooth

Maha Mahu said...

Masih mencari juga kalau ada yang buat pakej murah dan berpatutan untuk majlis sendiri tak lama lagi hehehe..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah