"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 9, 2011

Contest Si Manis 'Berbaju Kurung'

Assalammualaikum semua!! ^_^
HYE akak akak and abang abang sekalian ....


nampak tak??nampak tak??...haa!ni la first contest yang aku join....
...yela..aku pun baru je dengan dunia blog ni kan...so,ni nak mencuba la.. ^_^
..aku pun ta tau kenapa aku TERTARIK and rasa EXCITED dengan contest ni...
maybe sebab warna PINK yang sangat menyerlah kat gambar tu kot..hehee
aku tahu pasal contest ni pun time aku tengok blog kawan baik aku dyla atsuya ..dia ada tag aku jugak.. :)
contest ni si cantik manis  Azaliahjsalleh yg buat..

ni syarat syarat penyertaannya !
-hanya untuk kaum wanita di malaysia sahaja
-follow blog Azaliahjsalleh and like fanpage ' belog Azaliahjsalleh'
-buat entry khas dengan tajuk 'contest si manis berbaju kurung'.
-letakkan hanya sekeping gambar anda berbaju kurung
-tag 3 kawan anda


SO,WAHAI KAUM HAWA SEKALIAN ^_^
(kaum adam yang sanggup pakai baju kurung tu..boleh la join!) haha :P
marilah join contest ni..insyaAllah kalau ada rezeki boleh menang..
tak salah kan kalau nak mencuba..
'tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu'
wah!!..hehee...
oke oke! ni gambar yang aku pertaruhkan.. ^_^




ni pulak 3 orang yang aku na tag...
Amalina
Bieha
Syida
DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah