"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 26, 2011

TOP 50 ^_^

assalamualaikum semua ! ^_^



..Hehe..hari ni aku nak bagitau berita paling sensasi..gempax,best,..kat semua orang!
haha..gempax la sangat.. :P
..act,aku dapat top 50 untuk contest si manis berbaju kurung..hehe

even tak menang..dapat top 50 ni pun kira ok la.. ^_^ ..
yelaa..yang join pun hampir 200..(maybe lebih)
so kowang nak tahu tak siapa yang menang??...
..haa!! pemenang nya.. KAK ZILA dan KAK YIEN.. akak akak ni memang comel + cantik!
time aku tengok gambar diowang pun aku da suka :)
tahniah akak akak cantik!..
..

http://www.cute-smiley.com

No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah