"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 2, 2011

Sayang Sayang Saya !

Ni aku na story sal kawan kawan baik time sekolah rendah dulu...
..diowang ni la SAYANG SAYANG SAYA! ^_^ ..now,semua da sekolah lain lain da..
aku rindu na jumpa diowang lagi..
diowang baik,comell..biarla kalau orang lain ta suka diowang pun,
tp aku tetap SAYANG diowang :)
SAYANG SAMPAI BILA BILA!!
aku ingat lagi...kita selalu main sama sama,belajar sama sama...
.makan sama sama..
even g toilet pun sama sama lah!..
..haha..wt rombongan cik kiah la pulak!haha

kowang ni SAYANG SAYANG SAYA yg saya ta akan pernah lupa sampai bila bila..
*FATIN
*ATHIRAH
*AIN
*NAJLAA
*AMALINA


aku nak kowang tahu yg aku sangat sayangkan kowang...
.walaupun aku lama ta jumpa kowang..
.aku janji aku ta akan lupakan kowang! ..
oke! ^_^

Amalina

Fatin

Najlaa

Ain



Athirah

6 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah petang sambil folo ur blog,

**6

sYiRa LoKMaN said...

salam...thanx!
rjin2 la sggah lagi ye ^_^
saya pun da follow blog kmu..

nurathirahzahriman said...

terharu i ade dlam blog uu...hee <3

sYiRa LoKMaN said...

hehe,i pun terharu jd kwn u :)

haziq owns said...

ait? kite x de ke. hohoh

sYiRa LoKMaN said...

:) de.."haziq kwn pling poyo' oke??
hehe..
men2 je la..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah