"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, December 24, 2012

Segmen - Jom tambah rakan blogger !

Assalamualaikum
hye semua!

hee~~segmen ni macam segmen nak hilangkan bosan, :P hehee
Dah akhir tahun kann..so Syira nak beri penghargaan kpd followers and pembaca blog Syira di samping merapatkan ukhwah sesama blogger! hehe..

SyaRat-Syarat Penyertaan

1~Buat entry dan letakkan tajuk: Segmen - Jom tambah rakan blogger !
2~Letakkan Banner diatas dalam entry anda dan linkkan ke entry segmen ini..
3~Follow Blog Syira dan like page ni PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg (wajib)
4-Komen mana2 entry dalam blog Syira..komen yg membina diharapkan :) ..
5-Dah siap ?? letakkan link entry anda di ruangan komen yer ..

SIMPLE  KANNN ?? :D

Tarikh tutup: 30 Disember 2012

GANJARAN :
  • Syira akan review 5 blog yang bertuah..
  • Syira akan follow 20 blog terawal yang join segmen ni :)
Semua dijemput untuk join segmen ini.. ^_^ Di akhir segmen ni,Syira akan listkan semua blog yang join segmen ni dan lepas ni,boleh la ramai2 blogwalking ye ^_^ mana tau kot lepas ni ramai follow blog anda :D

26 comments:

Iema Gurlz said...

iema join ^^
http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Shazwan Azizan - wanblur said...

wanblur nk join!!

http://akuwanblur90.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html


hehe

nurul said...

nice! www.dresslover84.blogspot.com

BaNu Syah said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

aqoustica said...

JOINED http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Cik Anis said...

joined
=)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

NURYUMMYCOKLET said...

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Join :D

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

join..
http://sigadismerah.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

kalau ada masa jom join segmen first saya di
http://sigadismerah.blogspot.com/2012/12/segmen-miss-nieda-jom-tambah-follower.html

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

saya join segmen ni ;)


http://miratulreyyah.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Sheera Aya said...

join!

http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

♥WanieyZuki♥ said...

salam sis, saya join segmen sis :) >http://belogayamgoreng.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger-by.html

JIBA SUHA said...

Saya joinn
http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html
follow me back ^^

Nisha Nisrina said...

http://mespacegirl.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Joined :D

Siti Sabariah Hashim said...

join :3 http://sababest.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Miss Hanna said...

http://hannabthasri.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Join!

Darshaini Shaini said...

shaini join segmen ni ye....

http://shaini23.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Allya said...

Salam..sye join segmen ni tau..http://alziefazareef.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Ratu Cinta said...

http://duniajambu.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger-by.html

saya join jugak ...

anis lvince said...

join :D
http://anislvince.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Lala Lavenda said...

hi syira !
sy join :)

http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html join!=)

Ejal aus said...

join jugak ^ ^

http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Fakhruru said...

dah join!! ^^

http://fakhruru.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

♛ chiqstar ♛ said...

done <3
http://thekipaslipaslups.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-tambah-rakan-blogger.html

Al-Azrul Iqmim said...

done follow :)
http://mimque.blogspot.com

sYiRa LoKMaN said...

thanks :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah