"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, September 22, 2014

Blog Review # Wani Si Ulat Buku

Assalamualaikum
hye semua :)

lama Syira tak muncul kan..
hehe..biasalaa budak baru masuk U ni...kena selalu bahagikan masa sebaiknya..
kan kan kannn... :P

oke..kali ni..Syira nak review 1 lagi blog ?
blog siapa ??

Wani Si Ulat Buku ^_^


saat menerjah masuk ke blog ini, pasti mata ada terpesona dengan kelembutan warna biru yang sangat manis dipandang.
Wani Si Ulat Buku
kalau nak tahu..pemilik blog ni masih muda..baru sahaja berusia 12 tahun :D
waaa..hebat kannn..di usia 12 tahun dah pandai berblog :D
good job adik ! teruskan..hehe

sebelum tu,jom kita selidik sedikit latar belakang pemilik blog biru ini :)


Nama penuh:Noor Izwani Eliyana binti Mohd Idham
Umur:12 tahun(2014)
Warganegara:Malaysia
Tarikh lahir:8 Januari 2014
Tempat lahir:Hospital Kulai Johor
Tempat tinggal:Rawang,Selangor,Malaysia


Hobi:Memasak,berblogging,melayari internet dan membaca buku
Cita-cita:Menjadi pemblogger yang terkenal,novelis dan tukang masak
Warna kegemaran:Biru cair,pink dan ungu
Makanan kegemaran:Ayam pelbagai masak,maggi kari dan banyak lagi(penuh perut)
Minuman kegemaran:Horlick ais,milo ais tabur,susu dan jus oren

Nombor/hari kegemaran:No.4/Hari Jumaat
Status:Taken by Allah :)
Kaum:Melayu
Agama:Islam
Jantina:Perempuan



Pemilik blog ini bernama Wani dan beliau baru sahaja mula menulis blog sejak Januari 2014.
Kini, bilangan pengikut setia di blog beliau adalah seramai 192 pengikut.
Wani banyak menulis tentang tutorial, tips, kisah peribadi, kawan-kawan dan giveaway.

Susunan widget dalam blog pun cukup teratur !
suka tengok :D
secara keseluruhannya ..walaupun blog ini masih baru..susun atur dan cara penulisan nampak macam dah lama Wani berblog kann.. :D

Jangan pandang rendah kepada gadis kecil molek ini.
Kalau anda nak tahu..kecil-kecil dah pandai cari duit sendiri tauuu..
Wani membuka tempahan buat sesiapa sahaja yang ingin menempah header, banner, doodle, full template ,review dan sebagainya dengan HARGA TERENDAH !

jom like page ---->


jangan lupa follow and like tau ^_^
support blogger !

14 comments:

izzeyda said...

Memang terbaik laa adik wani.. moga impian menjadi kenyataan..

Nadia Johari said...

Cntik blog die..terbaik..

Eiyna Saharom said...

wahh , bagus adik wani , hope adik wani dapat capai apa yang adik impikan :)
ouh haii kak syira :D

Fai CeritaCinta said...

wahhh.. boleh ni tempah full template dengan wani. thanks syira for sharing (>___<)

win said...

salam

ada tag untuk liebster award,
sila masuk ke link di bawah.. thanks


http://macam-macam-win.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

Syahir Basharuddin said...

salam..nak juga syira watkan blog rewiew untuk kita..hehe

http://syahirbasharuddin.blogspot.com/

siti zawiah said...

dah lama follow blog dia.. hehe

Nor Dila said...

hai salam kenal,,im blogwalking here,,

alias mardhiah said...

PANDAILAA AWAK...cantik sgt blog nih...
gud luck sis

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahhh, budak lagi upa nyer ...

wawaabdhadi said...

Hi, saudari ditag. http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/09/preloved-giveaway.html

Akif Imtiyaz said...

Comel blig dia..waaa muda lg orgnyee

Iola said...

wani comel hee :)

Nur Alfirah Adilia said...

wah ... famous lah kak wani selepas ini

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah