"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, September 11, 2014

Kembali...krikk..krikkkk

Assalamualaikum
hye semua :)
rinduuu Syira tak ?? hehe..lama kan Syira tak jelajah blog korang..
alhamdulillah..life di Universiti Malaya sangat la seronokkkkk !
Syira menetap di Kolej Kediaman Pertama iaitu ASTAR !
Kolej Tuanku Abdul Rahman :D
banyak kemudahan yang disediakan, cepat dan dekat..
makanan sehari Rm8 dah terlalu kenyang :D
maaf laa...wifi kadang laju kadang slow menyebabkan Syira susah nak update blog and pada masa yang sama masih belum puas menikmati life di sekitar kampus Universiti Malaya :D
lepas ni dah busy dengan assigment memang susah la nak rehat kan...ehehe..
sebab tu kena jelajah kampus dulu..
maaf salah silap yee...

job review akan diteruskan..PM syiralokman
jaga diri :)

doakan Syira ^_^

17 comments:

Aimifiqa said...

tahniah dapat ASTAR. Im ex-ASTAR-ian. All the best. Aktif kolej tau. ASTAR memang best.

sinuha said...

Have fun dekat campus ! :)

aswa leyla said...

leyla dah pilih syira u liebster award , bleh link ni u cek http://isolabellaz.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

ain syafieqa said...

Good luck..^^

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Good Luck kak syira.. :)

fatihah fazlin said...

Dah tertunggu-tunggu entry blog ni...

siti zawiah said...

singgah sini.. :)

Eimma Esmail said...

enjoy ur life dear :)

Karya Mahirah said...

Mestilah rindu.. Km pun baru ada masa jejalan blog korang ni..

eh, belajar rerajin ek..

Mummy Rose said...

Semoga berjaya...akak singgah dn follow sini...
Jemput singgah dn follow http://chocowrappergift.blogspot.com/

sha dhira said...

KRIK..KRIK..KRIK... HEHE
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

GIVEAWAY YG PALING MERIAH DENGAN HADIAH (BESTNYA)
JANGAN LEPASKAN PELUANG ..(CEPAT2 SERTAINYA)
PATUHI TERMA DAN SYARAT... (LIKE JGN TAK LIKE)
GOOD LUCK SEMUA :)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

GIVEAWAY YG PALING MERIAH DENGAN HADIAH (BESTNYA)
JANGAN LEPASKAN PELUANG ..(CEPAT2 SERTAINYA)
PATUHI TERMA DAN SYARAT... (LIKE JGN TAK LIKE)
GOOD LUCK SEMUA :)

Karya Mahirah said...

Belajar baik-baik tau... jangan nakal-nakal... haha...

Hasnieda Mohamad said...

Ehh2... Ada bunyi cengkerik... :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah semoga segalanya dipermudahkan utk syira

Iola said...

all the best syira :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah