"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, December 26, 2014

Blog Review : Greenpanda dan Ummi.

Assalamualaikum
hye semua !

makin hari makin sibuk, maklum lah dah nak dekat exam ni kan..
gelabahh nak study..
busy pun job kena jalan..janji kena tunaikan ye dak ? ehehe..
hari ni Syira nak ambil peluang untuk review 2 pemenang Giveaway Birthday By Yana :D

Blog Review

Greennnpanda & Contests
http://greennnpanda88contest.blogspot.com

jom berkenalan dengan pemilik blog hijau ini :D
nama diberi Nisa dan berusia 20++ .. eh ?
hehe...+ + tu berapa ye ? hehe..
Peminat fanatik hijau dan haiwan comel pandai ini sudah mula berblog sejak tahun 2011
dan kini beliau telah memiliki 108 pengikut setia :D

kalau korang nak tau, Nisa rajin join giveaway tau ! kalau anda juga memiliki minat yang sama , jom ! follow blog ni untuk dapatkan info mengenai giveaway terbaru :D

Menggunakan latar belakang hijau berbintang bintang menyerlahkan lagi rupa blog ini.
nampak comel secomel tuannya..hehe..
sususan blog pun tampak kemas dan tak serabut cuma perlu utamakan widget yang penting sahaja.

terjah punya terjah ! 
nampak blog syira la dalam bloglist dia..
hee ~~ terima kasih tuan blog sudi letak blog syira dalam bloglist ^_^

jom follow blog GREENPANDA :D

ehem ! mari kita jejak blog pemenang kedua iaitu
Sofu Hashim Bercerita...
http://ummi2m2s.blogspot.com/


Pemilik blog ini merupakan Isteri kepada Saipul Baharin Ahmad. 
Ummi kepada 4 cahaya mata pengarang jantung Maisarah, Muazzam, Safiyyah dan Sabrina. Juga sebagai Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay.! waaa :D
mesti tuan blog ni pun cantik kann..hehehe..
memiliki 275 pengikut sudah mampu membuatkan blog ini dikenali !

beliau gemar berkongsi cerita mengenai family, pengembaraan beliau, mary kay dan puan yang cantik manis ni juga gemar join giveaway tau !
 sebab tu boleh menang giveaway Birthday Yana yang Syira sponsor ni...hehe...

Berblog sejak tahun 2009, ternyata beliau memiliki lebih banyak pengetahuan dari Syira ni :D
pengisian blog juga menarik ditambah dengan tema blog yang sangat simple dilengkapi warna coklat yang sejuk mata memandang,,
Bunga pink menjadi penghias blog bagi menambahkan lagi tarikan pengunjung untuk terjah blog ini.

tak perlu lagi berceloteh panjang ! 
jom follow blog Ummi ! ^_^

Bloglist dah masuk :D 


http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html
http://greenfarra.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html
http://farhana-mohamad.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html


TAHNIAH kepada 5 pemenang ini ! ^_^

3 comments:

Akif Imtiyaz said...

Wahh seronoknyer bila di REVIEW ..Tahniah untuk mereka yang di REVIEW...Lama tak singgah jenhguk Syira..

yang baik Ishak said...

Untunglah diorang dapat review...

Akif Imtiyaz said...

Tahniah buats emua pemenang ..Yeyy direview tuuu ..Thaniah tahniah tahniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah