"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 24, 2014

Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

Assalamualaikum
hye semua !


Kurus dan Menang RM1000 Dengan Nikko Slimm Juice | Nak kurus sambil menang RM1000?? Jom baca entry sampai habis !....memang terbaikk dan pastinya terlajakkk larisss :D

Semua orang nak kurus. Tapi nak kurus bukan mudah. ..makan nak, bersenam malas..
hmmm..macam mana eh ?? Nikko Beauty, & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice.

Jom cuba produk Nikko Slimm Juice yang rasanya sedap 'kurang-manis' berperisa raspberry sesuai untuk mereka yang nak kurus dengan usaha minima. 
Jangan bimbang dengan berat badan anda, Nikko Slimm Juice boleh membantu :D

Tips penggunaan berkesan :

SARAPAN PAGI

  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice sebelum sarapan pagi
  • Jangan skip sarapan dan jangan terlebih makan sarapan.
  • Sandwich,oat,roti amat sesuai untuk bagi tenaga.

MAKAN TENGAHARI

  • Makan nasi satu genggam kecil/ 1 senduk sahaja.
  • Lebihkan sayur, ambil lauk seperti sup ayam atau ayam bakar.
  • Jangan selalu makan makanan bergoreng.
  • Minum air mineral. Elakkan minum ais.

MINUM PETANG

  • Makan buah buahan atau roti kosong. 
  • Makan OAT sangat digalakkan sebab ia mengenyangkan

MAKAN MALAM

  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juic.e
  • Makan malam seawal bermula pukul 6 hingga 8 malam
  • Makan nasi segenggam kecil sahaja.
  • Lebihkan lauk. Kurangkan pengambilan nasi.

Tak perlu ragu-ragu dengan keberkesanannya kerana NIKKO SLIMM JUICE ternyata banyak kelebihan ! ^_^


Nikko Slimm Juice lulus KKM dan HALAL.
Tak ada kesan sampingan yang berbahaya tauuuu !  

Rata rata pengguna memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk ni tau! tunggu apa lagi ?? cepattt pargi beliiiiiii !



  1. 1 botol cuma berharga RM60..murahnyaaaaaa :D
  2. Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari... mudah dan cepat!
  3. Mengandungi 250ml, tahan untuk 2 hingga 3 minggu...jimat okeeee

Ehem ! korang nak tau takkk ??

Pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. 
Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini.

Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan..

huargghhhh ! bestnya ! syoknya ! gempaknyaaaa :D

Antara syarat pertandingan :

  1. Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice 
  2. Ada gambar ‘before – after ‘ 
Mudahkan syaratnya ??
 jom beli dan menang RM1000 dengan NIKKO SLIMM JUICE ^_^
Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :


Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com

Hp : 019 3444513


Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com


6 comments:

Maria Hasun said...

hurmm mcm nak join tapi x pe la. hehe good luck sis

✿ Ina Ainaa ✿ said...

All the best syirah! Rasa nak join, maybe esok lusa kot... hehehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good luck

Farid Laham said...

Terima kasih support...Semoga berjaya :)

Akif Imtiyaz said...

All the best Syira

yang baik Ishak said...

Good luck Syira...
Boleh cuba beli juga nie.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah