"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, December 14, 2014

ootd # Blue and Yellow

Assalamualaikum
hye semua :D

rindunyaaa kat blog..dah lama tak berceloteh pasal diri sendiri...
rindu nak jalan jalan melawat blog lain, rindu nak join giveaway banyak banyak..
rinduu nak komen banyak banyak kat blog korang..rindu nak buat giveaway...
banyaknyaaa rinduuu..

ada 10 minit nak update blog..agak-agak sempat tak nak berceloteh panjang berjela :D
hehe...oke..tempek gamboo besoooo duluuu ^_^

Alhamdulillah..hari ni masih berkesempatan nak update blog...hurrayyy ! :D
hehe..
hari ni cuti ..tu yang seronok..


seronok sangat dengan aktiviti kat sini..Borak borak dengan kawan...buat scene ala-ala photoshoot time lecturer mengajar :D
bawa budu and tempoyak pergi fakulti and makan ramai-ramai...buat video ala-ala iklan..
hahaa..

korang nak tau tak ?
minggu kuliah hanya tinggal 1 minggu je lagi :D
cepatnya masa berlalu..

hmmm...
maknanyaa study week akan muncul and exam yang menyeramkan bakal tiba !
oke !~ ni serius seram...


Doakan Syira kat sini ye..doakan Syira berjaya dunia akhirat ^_^
tunggu study week and cuti sem bulan 1 nanti..Syira akan terjah blog korang ! :D
and insyaAllah if rajin nanti..Syira buat 1 giveaway simple untuk korangg :D
suka takk ??

Semoga kami berjaya kauttt DEKAN ^_^

  • Pengenalan kepada Psikologi
  • Pengenalan kepada Kaunseling Psikologi
  • Psikologi Perkembangan
  • Psikologi Sosial
  • Kemahiran Komputer untuk Kaunselor
  • Kemahiran Maklumat *
  • Hubungan Etnik *

ALL THE BEST ! 

14 comments:

greenveined said...

good luck Syira on your final exam for this semester. moga tergolong dlm dean list =)

Nur Inani said...

tanteknyaa dia :) wishing you all the best in upcoming exam :)

Eimma FM said...

gud luck syira. moga dipermudahkan segalanya ;)

MG schmidt said...

capture memory in a photo :)

Fatihah Fazlin said...

good luck syiraaaa....

Asha Lya said...

Moga usaha syira akan membuahkn hasil, do the best ya syira

Aqilah Azmi said...

Chaiyuk dekan kak syira!!!!!
Heheehehe buat lah giveaway nnt wwwiiwwiiwiiwwi

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Semoga berjaya dunia akhirat ... Study rerajin tau ...Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Nadia Johari said...

study jangan tak study

Cik Iman said...

Good luck semua :D

Zuhaira Nasrin said...

GOOD LUCK SYIRA :D
Nervous betol la nak final ni.sekejap je rasanya masa berlalu~

Liza Licha said...

All the best syira

Sis Eina Blog said...

goodluck

Akif Imtiyaz said...

Seronok tengok Syira happy ..ALlthe best dear ..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah