"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 31, 2014

Testimoni GLAMOSKIN Collagen Gell terbaik dari Legacy Secret

Assalamulaikum
hye semua :)

[Glamoskin - Collagen Gell terbaik dari Legacy Secret ] Dah baca entry mengenai Glamoskin ?
Jom ketahui info lanjut mengenai Glamoskin ----> Glamoskin Collagen Gell Terbaik
Kali ni Syira sendiri jadi testimoni...hehe..

Glamoskin didatangkan dengan pencuci dimana gabungan pencuci dan collagen gel dapat memastikan kitaran pemulihan kulit muka berjalan lancar dengan sempurna.  

Glamoskin cleanser ini mempunyai ciri-ciri :

  • Pencuci, 
  • Pemutih, 
  • Pewangi
  • Penstabil. 
  • Membantu proses penyerapan Glamoskin Collagen Gell pada kulit 
  • Mempercepat proses pemulihan.

CARA PEMAKAIAN :
  1. Bersihkan wajah dengan GS Cleanser, kemudian ambil sedikit gel dengan hujung jari. 
  2. Usapkan tipis2 dan merata pada wajah sambil di sapu lembut hingga butiran gel meresap ke dalam kulit. 
  3. Amalkan setiap pagi sebelum makeup dan malam sebelum tidur. 
  4. Gell boleh diguna pakai siang dan malam dan cleanser setiap kali mencuci muka.


Fungsi Produk Glamoskin

  1. membaiki DNA kulit
  2. mengawal penghasilan minyak
  3. mengecilkan liang pori
  4. memutihkan
  5. menghilangkan Pigmentasi
  6. Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit.


Syira dah hampir sebulan tau pakai produk ni and ternyata ada kesannya :D
Setiap kali pakai memang segar je muka and gell ni wangi :D

warna kulit makin sekata, lembut, lembap and lebam bawah mata pun makin kurang :D
Kulit muka Syira ni jenis susah nak ada jerawat so kalau bab kurangkan jerawat tu, tak boleh nak tengok la kesannya tapi pori pori kat hidung yang selalu muncul terutamanya bila panas and berpeluh memang makin kurang..tu yang syok !
rasa kulit makin lembut je ..hehee..



Glamoskin dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu ekstrak tumbuhan. Jadi, Glamoskin memang halal dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit. Glamoskin juga telah didaftarkan dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No  : NOT140703528K .

so tak perlu bimbang lagi !


· Harga mampu milik !

Harga Asal: 

Glamoskin Collagen Gell : RM120/130ss
Glamoskin Cleanser : RM80/90ss
Set : RM200/220ss

Launching Promotion Price :
Glamoskin Collagen Gell : RM90/95ss
Glamoskin Cleanser : RM70/75ss
Set : RM150/160ss

Facebook : 

Selamat mencantikkan diri :D

6 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wowwwww nampak perubahan la syira.. terbaik lah! btw Selamat Tahun Baru 2015 ya! =D

yang baik Ishak said...

Patutlah syira sekarang semakin cantik...

fazianbatrisyia said...

cerah dah syira. suka tgk org kulit cantik2 & sihat ni.
dulu xde jerarat, tp awat sy berjerawat skrg...sob..sob...sob...

Akif Imtiyaz said...

Wah makin berseri2 la Syira sekarang ni hehehe

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Si syira memang comel orgnya. Pakai produk dri Glamoskin bertambah comel dia. Hehehe

Akif Imtiyaz said...

Syira makin kiut hehhee

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah