"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, May 16, 2015

Batch 2 dah restock di Butik Zmar Apparel Shoppe.

Assalamualaikum
hye semua :D

Alhamdulillah..dah sebulan 2 minggu syira menjadi vendor di butik Zmar Apparel Shoppe. Permulaanya baik walaupun ada customer takut nak beli sebab GST. Sebenarnyaa TIADA GST dikenakan..so jangan risau..owner butik and Syira sendiri takkan ambil kesempatan oke. InsyaAllah harga termurah kami tawarkan dengan kualiti kain TERBAIK ! ^_^

Untuk batch 2 ni kami ada floral dress RM39 dan baju kurung lace RM79 sahaja !
murah kann ? :D


Cardigan ni, blouse songket dan knit cotton tshirt antara yang terlaris okeee...tinggal sikit sangat kat butik ! kalau lambat memang habis !!
korang boleh dapatkan pakaian and tudung yang Syira selalu pakai di Butik Zmar Apparel Shoppe Alam Avenue, Shah Alam. HARGA TAKKAN MELEBIHI RM80 ! :D
Ada dress, blouse, tshirt, cardigan, tudung and macam2 lagi.

Jom dapatkan shimmery bawal square by @syira_lokman di butik @zmar_apparel_shoppe!


  • pelbagai warna,
  • kain berkualiti,
  • shimmery,
  • tak jarang,
  • bidang 45 (ukuran 1m x 1m)
  • tak mudah kedut
  • tidak panas.


Banyak tau kelebihan tudung ni..hanya RM30 sahaja !



Jom bawa mak , adik, kakak, jiran shopping baju and tudung yang cantik and berkualiti di Zmar Apparel Shoppe !
Untuk batch kedua ni ..harga still sama macam batch pertama iaitu semua TAKKAN LEBIH RM80 ! :D
So apa tunggu lagi ?? Jom serbu butik @zmar_apparel_shoppe
Dah pakai nanti boleh tag @syira_lokman oke ^_^

Alamat : E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam

No telefon : 0172045027, 0137147816


Waktu operasi : Selasa hingga Ahad.. 11 pagi hingga 7 petang !

Instagram : zmar_apparel_shoppe dan syira_lokman

@zmar_apparel_shoppe
@zmar_apparel_shoppe
@zmar_apparel_shoppe

1 comment:

hana hadi said...

Rambang matanya..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah