"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, May 13, 2015

SWEET MUSLIMAH Trendy dan Sopan.

Assalamualaikum
hye semua !

korang mesti selalu tercari-cari online shop or butik yang jual baju muslimah cantik-cantik kan ?Trendy tapi masih sopan..
pernah dengar tak nama Sweet Muslimah ?
kalau korang nak tau, Sweet Muslimah merupakan satu jenama yang mengeluarkan pakaian wanita dewasa dan kanak-kanak serta pelbagai tudung yang menepati syariat tau !

KLIK GAMBAR !
Sweet Muslimah sudah meniti di bibir penggemar atau "kaki shopping online"..bukan itu sahaja,
Sweet Muslimah ditubuhkan bagi membantu muslimah Malaysia mendapatkan baju-baju yang sopan dan trendy mengikut citarasa masa kini. 
SM05 Toska
KLIK GAMBAR !
produk-produk yang dibawa adalah yang berkualiti dan selesa dipakai untuk sebarang aktiviti. Produk-produk oleh Sweet Muslimah adalah lebih memfokuskan konsep santai, selesa, sopan dan cantik menawan !

Baju Muslimah
KLIK GAMBAR !
Semua produk Sweet Muslimah adalah menepati piawaian kualiti yang dietapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan dikongsikan kepada muslimah di Malaysia. Sweet Muslimah menyediakan Baju/Tshirt/Busana/Jubah kepada seluruh muslimah di Malaysia.dan mengalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan.

TD084 2 layer
KLIK GAMBAR !
Raya dah nak dekat ni..tailor tak terima tempahan kan..so jangan buang masa...jom order online ! Klik gambar atau klik link di bawah untuk order secara online !
pilih je nak yang mana..pelbagai warna, pelbagai gaya :D yang penting..sopan and trendy !


Alamat:
SweetMuslimah.com
SM Rich Marketing Sdn Bhd(1037731-K)
4962 Jalan Merbau 2,Bandar Putra,
81000 Kulaijaya,Johor, Malaysia
(GST ID No : 001454637056)

Telefon:
013-728 1826 

WhatsApp/SMS:
07-598 1826

8 comments:

Afidah Azmi said...

thanks for sahring...memang tengah cari baju muslimah nak pakai raya pun...sekarang ni nak try pakai dress dan jubah pulak...

MG schmidt said...

cantik color dia :)

Siti Hajar said...

Boleh buat pilihan untuk baju raya ni ^^

Anonymous said...

Sweet Muslimah anggun dan bergaya, kalau la ada butik Sweet Muslimah berdekatan rumah tentu best untuk test pakaian.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam stira
baju kids tu santek

Manan Qayyim said...

cantik2 baju SweetMuslimah nie

# MQ Mencari Rakan - BlogList Mei & Jun - Owh!MananQayyim™

Mohd Shahril Fawzy said...

Nice collections! sopan & fashionable :)

Mek Onie said...

sesuai untuk mereka yang mencari pakaian macam ni :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah