"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, May 10, 2015

BELLA BEAUTY SCHOOL Menyerlah kecantikan dan kesihatan.

Assalamualaikum
hye semua :)

Sekarang ni banyak sangat produk kecantikan di pasaran kan, sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Korang pernah dengar Bella Beauty School or BBS ? ni pun salah satu produk untuk kecantikan dan kesihatan tau..

Tadaaa. Apa ni? Ni la BBS JUICE. BBS stand for Bella Beauty School. BBS Juice ni ada 25 jenis buah-buahan dan sayuran. No need to consume a lot of fruits and vegetables per day. Ambil BBS cukup for nutrition yang diperlukan dalam badan.


  • Sugar free
  • Gluten free
  • No colouring
  • No flavour




"5 DAYS SUPER DETOX & WHITENING JUICE"
"DETOXIFY YOUR BODY, GIVE YOUR SKIN A GLOW, BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM"

BBS JUICE membantu proses detoks dengan menyahkan mukus yang terbentuk di dinding usus
Membersih & membantu menyingkirkan bahan-bahan asidik dan toksin di dalam tubuh
Kulit wajah tampak lebih segar, berseri & bertenaga
Memutih & melembapkan kulit dalam tempoh 5 botol pertama
Menyahtoksin untuk meghasilkan kulit yang lebih muda remaja & cerah
Membersih & mencerahkan kulit kusam dan tidak bermaya
Menghalus & menggebukan kulit
Merotakan tona & warna kulit
Mencegah kerosakan kolagen
Menampakkan kulit "glowing" dari dalam ke luar secara semulajadi
Mampu menghilang & mengecutkan jerawat
Mencegah & merawat masalah jeragat
Menurunkan berat badan dengan cepat & sihat tanpa kesan sampingan
Menjadikan hormon lebih stabil
Melambatkan proses penuaan & garis-garis kedut dimuka
Membantu mendapatkan perut yang kempis & mantap
Memudarkan parut pada kulit
Melancarkan sistem penghadaman
Menyembuhkan penyakit migrain
Merawat buasir
Merawat & mencegah gastrik
Mengembalikan keremajaan & kejelitaan kulit
Menghilangkan gatal-gatal resdung


Tertanya-tanya siapa founder BBS Juice ini??
SITI NABILAH DATUK MOHD ROSDI
She is the CEO & Founder of Bella Beauty School.
She has been consuming BBS Juice since last year.
Cantik tak???
Beliau dah cantik anda bila lagi???
Jom try BBS Juice !!!

Bella Beauty School mampu mengembalikan tenaga anda dan menaikkan seri kecantikan pada wajah, supaya kelihatan lebih cergas dan cerah sepanjang hari. Jangan risau tentang harg

IG: bella_beauty_school
WhatsApp :013 276 2248

Harga : 5 botol RM100

Jom dapatkan segera produk BELLA BEAUTY SCHOOL (BBS) ! ^_^



Projek pemasaran sementara direka khusus oleh BELLA BEAUTY RESOURCES SDN BHD untuk pelajar UMK. Projek ini adalah kira-kira untuk mengenal pasti tahap kreativiti & inovasi pelajar pemasaran untuk mempromosikan produk sedia ada yang dinamakan "BBS JUICE".
Mana-mana halaman promosi yang sedang dicipta oleh projek kumpulan itu akan dinamakan sebagai:

FB: Projek Bella Beauty School 1/2/3 .....
IG: @ bella_beauty_school_Project1 / 2/3 ....
You Tube: Bella Kecantikan Sekolah Projek 1, 2, 3, ...
Twitter: @ BBSProject1,2,3 ...

Ambil perhatian bahawa semua halaman promosi sementara dicipta oleh pelajar hanya sah dalam tempoh 1 minggu. Oleh itu, pelanggan masih boleh berhubung dengan PAGE rasmi BELLA BEAUTY SEKOLAH seperti yang dinyatakan di atas. (tulisan bold)

### Projek ini disokong oleh Pengurus Eksekutif syarikat itu; SITI NABILAH DATUK MOHD ROSDI dan Pasukan Pengurusan.

No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah