"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, October 1, 2015

Giveaway Nurfuzie Dot Com #1


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Give Away yang ditunggu tunggu oleh cik en dan sponsar sponsar cik en akan bermula pada 1/10/2015 sehingga 30/10/2015
Hadiah bernilai lebih dari RM 1000 boleh dimenangi dengan penyertaan 18 sponsar untuk 28 orang peserta yang bertuah. Mungkin anda salah seorangnnya. Jadi apa tunggu lagi, mari mencuba dengan join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 ini dengan syarat yang sangat mudah.
Kalau sertai Insyallah rezeki itu ada, Kalau tidak sertai sudah tentu rezekinya tiada
Ini syarat yang perlu untuk menjadikan rezeki itu jadi kenyataan


1. Buat satu entry bertajuk " Giveaway Nurfuzie Dot Com #1"

2. Follow  dan like semua sponsar dibawah ini  dan copy html dan paste di HTML entri korang :

Follow Blog
Nurfuzie , Julia Jamaludin , Lisa Hlovate , Along , MrsYatie , KhalidKyle , Shad , Nona , Farah , Athirah Diyana , Ejulz , Addin , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Emy Amelia , Irrayyan , Sporting Mummy , SayidahNapisah

Follow Instagram
Nurfuzie , Lisa Hlovate , Along , Shad , KhalidKyle , Athirah Diyana , Ejulz , Nik Ainaa , KawaidesuConcept , Nona , Emy Amelia , Marsha farprettybylh

Follow Twitter


Follow Google+


Masukkan Dalam Bloglist
Farah , MrsYatie , Addin , Irrayyan , SayidahNapisah

Fanpage

Nurfuzie.com
Along Maisuri
Shad
Ejulz
Farprettybylh
Kawaidesu Concept
Sayidah Napisah
Emy Amelia
Carehappytips
Jeragat LESS? Seronok
Follow
Cahaya Farah
Irrayan

3. Publish dan letakkan link entri tersebut di komen entri  Giveaway Nurfuzie Dot Com #1 sahaja

Tarikh Give away ini bermula 1/10/2015 sehingga 30/10/2015.


24 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

The Kehalusan Kelembutan said...

semoga berjaya syira :)

The Kehalusan Kelembutan said...

semoga berjaya syira :)

Eintan Nurfuzie said...

Assalamualaikum.. done checking..
nk mintak tolong untuk copy paste semula html di JGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 kerana ada link yang broken.. Maaf atas kesulitan
mekasih

tiga lalat said...

gudluck ;p

mama darwisy said...

Jom join giveaway d blog saya.

http://ourlovebonding.com/2015/10/jom-join-giveaway-dari-ourlovebonding-com.html

kak gojes said...



KG datang dari segmen yang sama Jemput Singgah BELOG KAK GOJES..nama jer gojes erk

Syah said...

JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Mlm Sini Sambil Lepak2..Dari GA Yg Sama..Jemput Datang Ke BlOG Mimi..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html#.VhPeO-yqqko

Semoga Berjaya ..Hehe

nona senyum2 said...

terima aksih join, dan like fb.or ig nona senyum2..... antara sponsor dalam GA nih~

meh la lawat sekaliii

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

addin farhani said...

jalan2 sini...(^^,) gud luck...
~dari GA yg sama~

Nurul Faiz said...

good luck syira.
nak join jgk la nanti :)

Syahidah Fadilah said...

Singgah dari GA sama, semoga berjaya :D
http://www.syahidahfadilah.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Ms. Kejupenyet said...

Singgah bw kat sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Along Misuari said...

BW daripada Sponsor Giveaway Nurfuzie.com


Artikel TERBARU AM

Jemput join GA ini juga Giveaway My Birthday Giveaway by Afiqah

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

HOT ITEM..
Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

Terima Kasih
AlongMisuari

Emy Effendi said...

terima kasih support GA bernilai RM 1,000.00 ini =)
Semoga anda berjaya!

Blogwalking dari saya, emy (salah seorang penaja giveaway ini)

GIVEAWAY RM1K Nak Tamat Dah

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (31Oct)

AinAthirah Anuar said...

Singgah cuci mata sini , sambil tu nak wish all the best ! Semoga dimurahkan rezeki :D

http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

Noor Najwa said...

dari ga yg sama
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html ....

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dri segmen yang sama jom ke blog sya pulk..^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/09/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

nona senyum2 said...

Subhanallah ! Tahniah ! Syira menang shawl dari Nona, untuk GA yg ni :-

http://www.nurfuzie.com/2015/11/pemenang-give-away-nurfuzie-dot-com-1.html

Nanti email details tau, kat nur2dunia@gmail.com

Eintan Nurfuzie said...

tahniah cik en dan sponsar ucapkan. Sila tuntut hadiah anda (Jika sudah tuntut abaikan) sebelum 8/11/2015

Jemput singgah blog Nurfuzie.com

Eintan Nurfuzie said...

Cik en datang dari list peserta http://www.nurfuzie.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai.html untuk menunaikan janji untuk bw dan follow blog yang cik en tidak follow. :)

Jemput singgah Blog Nurfuzie.com

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah