"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, October 8, 2015

INSTANTLY AGELESS Hapus Eyebag Seawal 3 Minit.

Assalamualaikum
hye semua !

masalah wanita paling besar yang susah nak elak ialah "eyebag" !! mesti ramai yang ada masalah yang sama kan ? Yelaa..bila tidur lambat or tak cukup tidur, terima je la eyebag bawah mata ni kann..kadang sampai dah teruk sangat and still tak tau nak buat apa.
Lepas ni korang tak perlu risau :D entry kali ni Syira nak perkenalkan 1 produk yang dah dikenali and permintaan makin tinggi sekarang ni iaitu Instantly Ageless !
Instantly Ageless merupakan krim mikro anti kedut yag bertindakbalas dengan cepat dan berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ia adalah krim yang berkesan mengurangkan kedutan, garis-garis halus, liang, dan keadaan bengkak di bawah mata dalam masa 1 HINGGA 3 MINIT SAHAJA!.

ageless Kuala Lumpur
Instantly Ageless mampu bertahan 8-10 jam sekali pakai. Bayangkan la korang boleh kelihatan sepuluh tahun lebih muda dalam masa kurang dari 3 minit! siapa tak nak kan ? :D semua orang nak nampak lawa nampak lawaaaa dia pakai Instantly Ageless !..hehee
harga murah pula tu !!
Dengan formula bebas minyak, ia mengandungi peptida yang dipanggil Argireline, ia boleh dipakai dengan atau tanpa makeup. Ianya sama seperti botox tetapi tanpa jarum. Kalau nak kesan lebih panjang, korang gunakan bersama serum LUMINESCE.


Image result for Instantly Ageless

Image result for Instantly Ageless

Bahan bahan Instantly Ageless ! :

Air (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate,
Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol,
Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).

Instantly Ageless juga disahkan Halal.




Nak tengok testimoni Instantly Ageless dengan lebih jelas ? :D KLIK video atau link ini - http://www.agelesskl.com/

Cara penggunaan Instantly Ageless :
  1. Cuci muka
  2. Moisturize dan biarkan ianya kering
  3. Sapukan foundation yang berasaskan cecair (foundation yang berasasakan air lagi bagus dari yang berasaskan minyak)
  4. Letakkan Instantly Ageless. Ingat, hanya tapkan sahaja dan biarkan ianya lembab.
  5. Tunggu sebaik baiknya 7-10 minit.
  6. selepas eybags/kedutan anda hilang, gunakan make-up yang selebihnya (make-up berasaskan serbuk dan kering digunakan pada lapisan terakhir)
Image result for Instantly Ageless


Lepas ni tak perlu lagi malu nak keluar rumah sebab eyebag teruk. Korang akan makin yakin dengan diri and setiap kali jumpa orang je pandang dia sambil kelip-kelip mata *_* hahaha..
Produk ni makin tinggi permintaannya tauuu !
So sesiapa yang berminat untuk menjadi distributor atau nak buat dropship Instantly Ageless boleh whatsapp 0197244215. Boleh tambah pendapatan uolsss... :D


Harga Instantly Ageless :

1 sachet = RM13
5 sachets = RM50
1 box (50 sachets) = RM220 <-- penjimatan hebat!

harga TERMASUK PENGHANTARAN!

Cash on Delivery (COD) di : 
Jaya33, Petaling Jaya (waktu pejabat)
Citta Mall, Ara Damansara (luar waktu pejabat)


JOM DAPATKAN CREAM MAGIC INSTANTLY AGELESS UNTUK HAPUSKAN EYEBAGS ANDA :D

whatsapp/SMS/iMessage/Call
0197244215


Perhatian: Hasil tidak kekal. Elakkan terkana pada mata. Jika terkena pada mana, bilaskan dengan air. Berhenti menggunakannya jika terdapat kemerahan atau kegatalan. Sila rujuk pada doktor jika anda mempunyai alahan terhadap kosmetik.

5 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah...kesan cepat memang hrga pun boleh thn..nice share

Athirah Diyana said...

penghapus dark circle pls...huhu

Etuza Etuza said...

semoga bisnes maju ya

ayuadyani said...

nice sharing..tq..

Khai♥Rin : anies said...

wow! menarik ni! harga pun boleh taham...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah