"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, December 5, 2015

MENANG Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

Assalamualaikum
hye semua :)

Siapa join Giveaway Nurfuzie Dot Com #1?


Kalau korang nak tau, pengumuman pemenang dah lama keluar dan hadiah pun dah selamat sampai..hehe.. Alhamdulillah..Blog Syira Lokman menang tudung bawal and shawl dari Nona !
Rezeki sangat sebab dapat tudung baru ^_^



Syira suka sangat tudung colourful macam ni...nampak comel !
hehehe...Terima kasih semua !!
Lambat sangat-sangat Syira buat entry penghargaan ni..maaf ye sebab terlampau sibuk dengan assignment, aktiviti di U dan sibuk kerja cari duit...tak lama lagi exam !! cepatnya masa berlaluuuuu..

Yang tak berjaya, jangan sedih..Allah sedang aturkan sesuatu buat anda ! Tahniah juga buat pemenang yang lain.  
Klik link ini untuk ke blog penganjur dan sponsor ---->nurfuzie dan nonasani
Follow diorang oke !

Join giveaway macam ni menunjukkan tanda sokongan kita buat blogger lain, dapat kenal blog baru and rezeki la kalau menang! hehee..Jangan lupa support Syira pula tau ! beli buku Serenity by Syira Lokman

‪#‎serenity‬ ‪#‎komradbuku‬
Klik http://goo.gl/forms/Ae69Bf9hj8 untuk pre-order
Harga: RM20.00 (Semenanjung) // RM23.00 (Sabah & Sarawak)

semoga murah rezeki semua :)

8 comments:

Siti Nurzafirah said...

Cantik ! tahniah

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Nona Qiyah said...

WAHHH, BZ2 PUN SEMPAT GAK NI, THANKS... COMEL OK..HAHAHA~

Thanks join and congratez menang n thanks review tauuu

Aqilah Azmi said...

weeeeeeeeeeee cantiks!!!!

Messarah _ said...

http://messarah.blogspot.my/2015/12/tagging-questions-from-afiqah-zamri.html

you're tagged by me :))

Sya Nadia said...

untungnya...tahniah..!

izzeyda said...

tahniah..

aRz MoHa said...

tahniah syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah