"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 23, 2015

Cara pembelian SERENITY by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua :)

DAPATKAN "BUKU SERENITY BY SYIRA LOKMAN" :D

Facebook Komrad Buku : Komrad Buku
Instagram Komrad Buku : @komradbuku

RM20 *tidak termasuk postage


Alhamdulillah..so far feedback yang diterima mengenai SERENITY sangat la membahagiakan jiwa raga. Tengah sibuk dengan study week ni tapi gigih promote buku, pos buku, cod buku semata-mata nak pastikan kebaikan dari buku SERENITY ini terus tersebar..
Terima kasih semua yang dah beli ! jangan lupa selfie and hashtag #serenitysyiralokman :D mana tau kot nanti Syira nak bagi free gift ke kannn ?? :D kalau nak tengok review or feedback mengenai buku ni, search #serenitysyiralokman di facebook, twitter dan instagram tauuu ^_^

[BUKU SERENITY SYIRA LOKMAN DI BENGKEL PENULISAN KOMRAD BUKU 
DAN BOOKCAFE]

Ramai yang tanya mana nak cari buku #serenitysyiralokman ni ..buat masa ni kat kedai buku belum ada, tapi jangan risau...Korang boleh dapatkan #serenitysyiralokman di BENGKEL PENULISAN KOMRAD BUKU 24 DISEMBER 2015 !! :D
whatsapp je komrad buku untuk dapatkan alamat !!

kalau esok sibuk tak boleh nak datangg juga.. whatsapp Komrad Buku untuk order :D 0162093151

cepat order sementara stok masih ada ! Baru 2 minggu diterbitkan, 70 buah buku dalam tangan Syira sahaja dah habis last week guyss ! so cepat beli online ! grab yours now !! ^_^



Nak buku dipos terus ke rumah anda ??? 
order secara online http://tinyurl.com/OrderBukuKomrad atau whatsapp je 0162093151.

 Taip : TAJUK/KOD BUKU <jarak> KUANTITI <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT 

Korang juga boleh order dengan klik link bookcafe https://bookcafe.com.my/en/penerbit/serenity.html

Terima kasih semua yang mendoakan. Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)
Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke ! DOAKAN SYIRA FINAL EXAM SEM 3 NI ! ^_^

Email : syiralokman21@yahoo.com.my

#serenitysyiralokman #komradbuku #blogsyiralokman #supportsyiralokman #bukusyiralokman #serenity


#Siapa nak buku serenity bertandatangan ?? PM Syira Lokman di facebook untuk next postage 21 Januari 2016 ! stok terhad ! (update 14 Januari 2016)

7 comments:

Yun Sing said...

Yun Sing dh order :) Kalau xde apa2 halangan, minggu depan sampailah buku tu depan rumah ^^

sheda ucu said...

dah sampai tq dearr tunggu sheda khatam dulu eyh hihi

Maria Firdz said...

tahniah syira.. insha Allah.. ada ruang dan peluang nak baca juga buku tu nanti..

Puan Wawa said...

tahniah syira..

Wardah Aneesa said...

Tahniah atas kejayaan sudah ada buku nma sendiri. Tahniah again ^_^

Riana LittleCuties said...

Tahniah Syira... ;-)

DRAMATIC UNIQ said...

TAHNIAH dah ada buku sendiri.. heheheehe.. :)
Semoga menjadi inspirasi kepada blogger lain.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah