"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, December 3, 2015

End Year Giveaway by seindahcerita

Assalamualaikum
hye semua !!

KLIK BANNER UNTUK JOIN !


14 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat bersegmen

hyunieuna said...

Wahh nanti nak join jugak lah, btw jemput singgah blog una baca post baru. Thanks. Insha Allah nanti joinnn

Nurul Shahira said...

Selamat bersegmen :)

izzeyda said...

semoga berjaya..

E'in said...

good luck.. :)

Muhammad Syakir said...

goodluck!

BlackStar said...

Good luck ye dalam Giveaway Nieyl ni. Semoga berjaya :D dari foreverBlackStarfever

Sha Nikitasakura said...

Gud luck!.. sy follow sini..

Aqilah Azmi said...

Hiiii goodluck to you hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

Bonda Zahra said...

semoga murah rezeki.Bonda singgah dari GA y sama;)

aRz MoHa said...

semoga berjaya...ada masa nak juga join

Nieyl said...

Terima kasih menyertai End Year Giveaway By Seindahcerita..
Sila semak penyertaan anda.. di http://seindahcerita.blogspot.my/2015/12/update-senarai-peserta-giveaway-end.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Nieyl said...

Salam..
tahniah!
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/01/senarai-penuh-pemenang-end-year.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah