"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, June 11, 2016

EMRES COLLECTION kini tampil dengan fesyen terbaru !

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Kini semua makin bijak bergaya...
semua nak kelihatan menawan terutamanya di Hari Lebaran yang bakal menjelang tiba :D
Buat peminat butik online, kali ini Syira ingin mengajak anda untuk shopping di EMRES COLLECTION.

EMRES COLLECTION kini tampil dengan fesyen muslimin & muslimat dalam set sedondon, sesuai dengan anda yang suka bergaya ala2 sweet gituuu.



Apa yang best sangat JUBAH AARIZ & FIDELA ni??
Potongan yang patuh syariat! Tidak ade masalah jika anda tak bawa telekung,boleh terus solat.
Material yang berkualiti tinggi, sangat selesa & tidak panas
Sesuai dipakai kemana sahaja.

WUDHUK FRIENDLY!
NURSING FRIENDLY




Setiap kali membuka laman EMRES COLLECTION, pasti anda akan rambang mata dengan corak menarik dan warna-warna yang ceria ! :D

Syira pun teruja ! macam-macam rekaan dan warna-warnanya amat cantik! ^_^
rasa nak borong je semua ! Buat yang suka kelihatan menawan dan manis bak puteri , di EMRES COLLECTION anda boleh mendapatkan rekaan jubah yang terkini dengan warna-warna ceria !


Rekaan pakaian di butik EMRES COLLECTION ini menggunakan jenis kain yang sesuai dengan cuaca di Malaysia serta berkualiti. 

Kain yang lembut,beralun dan tidak panas menjadi keutamaan dalam setiap pakaian yang dijual.






Pasti anda tertanya-tanya tentang harga yang ditawarkan?
Jangan bimbang tentang harga !
Semuanya memang berbaloi ! ^_^

Size available : S.M. L. XL.XXL.XXXL
Material :Italian santana

Harga RM280 untuk jubah laki and perempuan


Apa tunggu lagi?
jom shopping di EMRES COLLECTION ! raya pun nak dekat ni..hehe..

WHATSAPP : JCE(CODE JUBAH) KE 017-5466015 (Sis Athirah)



3 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Haryani Mohd said...

Boleh dijadikan baju raya berpasangan ni :)

syima yusuf said...

Cantiknya jubah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah