"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 16, 2016

KOMBO BUKU BESTSELLER KOMRAD #serenitysyiralokman

Assalamualaikum
hye semua :D

Promosi buku SERENITY kembali lagi !
Kali ni ada COMBO SALE untuk semua buku BEST SELLER terbitan Komrad Buku :D


KOMBO BUKU BESTSELLER KOMRAD
Taip BESTSELLER <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT dan hantar ke 016 209 3151 untuk order.

*harga promosi sah dari 15 hingga 31 Ogos 2016 sahaja (termasuk postage)

---------------------------------------------------------------------

Kenapa buku SERENITY antara BEST SELLER ?? jom tengok review pembaca :)







Terima kasih buat semua pembaca serenitysyiralokman ^_^ Alhamdulillah setakat ni belum ada lagi komen-komen negatif, semua super awesome punya komen, hehee...
buku pertama kan, risau juga Syira...hehee, tapi takpe, if ada kekurangan Syira akan perbaiki untuk buku seterusnya ye :) Doakan Syira dapat siapkan manuskrip seterusnya :)

Buku ni kecil, ringan and mudah dibawa kemana-mana tau, senang je simpan dalam beg. Harga pun hanya RM20 ! Yang penting isinya padat :D Dah beli nanti, janga lupa hashtag ‪#‎serenitysyiralokman‬.

Share je komen-komen korang, boleh Syira perbaiki untuk buku seterusnya nanti :) Kalau ada cikgu-cikgu ke nak hadiahkan untuk student, bakal pengantin nak jadikan buku ni sebagai hadiah buat tetamu or sesiapa nak beli borong, boleh PM Syira Lokman di facebook or emel ---> syiralokman@yahoo.com.my :)


Jom rebut peluang dengan belian KOMBO BUKU BEST SELLER KOMRAD !!
Selagi stok masih ada :D

KOMBO BUKU BESTSELLER KOMRAD
Taip BESTSELLER <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT dan hantar ke 016 209 3151 untuk order.

*harga promosi sah dari 15 hingga 31 Ogos 2016 sahaja (termasuk postage)

Facebook Komrad Buku : Komrad Buku
Instagram Komrad Buku : @komradbuku

KOMBO BUKU BESTSELLER HANYA SAH DIBELI MELALUI KOMRAD BUKU !



## Syira nasihatkan if korang beli di kedai buku, better tanya terus di kaunter, ada sesetengah bookstores dan habis stok ya. Nanti sian pula korang penat-penat cari tapi tak jumpa.. ^_^ semoga buku ini menjadi inspirasi buat semua ^_^ sebarkan yang baik baik oke!! Syira harap sangat buku ni bermanfaat buat semua ! 

9 comments:

Ain Syafieqa said...

wau..syira ada buku sendiri...tahniah! nanti boleh bagi tips tak nak hasilkan buku sendiri.hehe

Nieyl said...

Syukur Alhamdulillah...♥

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. bestnya jd syira.. :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

kawan mmg ada yang suka gila bc buku gini

suhaila Johar said...

tahniah..nt boleh cari buku ni

Normi Nieza said...

tahniah syira..:)

ejulz said...

terbaek..

ejulz said...

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Alhamdulillah Rezeki : Pemenang GA Follow dan Like MY
2. Minyak Angin Aromaterapi FRESH CARE
3. Giveaway RM400 by AsyaAmin
4. Saya Bukan Robot / I'm Not A Robot
5. Segmen: Blogwalking By YangBaik

Cik Itah said...

macam best je buku ni..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah