"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 12, 2016

OOTD # Black Queen.

Assalamualaikum
hye semua ! :)

Tengah cuti semester ni mood memang nak mix and match balik baju-baju lama.
Rasa seronok pula ada yang melayan bergambar macam dolo dolo..hehe..
one of my favourite pieces I have in my closet. The design, the cut, and how it makes me look slender wearing it, hehee!


Denim jacket : Ipoh Parade
Black maxi dress sleeveless : @rnrconcept
Shawl : Booth dalam Mydin.
Bag : Kenanga Mall





If ada apa-apa pertanyaan, nak review blog/business/campaign and so on, boleh hubungi Syira melalui link di bawah :


Emel : syiralokman21@yahoo.com.my


## doakan manuskrip Syira siap sebelum Syira bergelar pelajar tahun 3. Thanks selalu support buku #serenitysyiralokman sampai jadi best seller ^_^


4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik..

dok igt eh satu negeri je..
ada mai st 18 ipoh, kaborla. leh kenal n blnje.. hhiih

Faizah Syakira said...

lama x berkunjung sini :)

Ibu Ilyanie(s) said...

macam familiar je lokasi ni... kat tmn DR ye???

Trendslink said...

Cantik sangat. wow

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah