"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 22, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^


10 comments:

Cik Itah said...

selamat bersegmen :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

semoga berjaya

Abam Kie said...

All the best! Syira, jom join GA abam kie pula..tq..

http://www.zukidin.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

saya juga join

http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html

Cik Yaya said...

salam syira..

semoga berjaya ye ^_^

YumeeDream said...

Hi. Singgah sini :)

http://yumeedream.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct_23.html

ubai ismail said...

good luck ! :)

CikPuan FiDa said...

singgah sini hehe
http://hatinufid.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih menyertai segmen ini. Senarai peserta dah update. Semak jika nama blog tidak disenaraikan. Selamat berblogwalking ^__^

http://www.azhafizah.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

One love,
admin
azhafizah.com

CikLa Shahril said...

Cikla singgah dr segmen sama. Maaf lmbt blogwalking...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah