"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 15, 2016

OOTD # Spearmint Purple

Assalamualaikum
hye semua !


sekarang ni mood asyik nak pakai palazzo je, selesa and rasa comel .muahahha..
Kalau korang perasan, Syira dah lama tak pakai jeans sejak umur 20 macam tu..
Bukan tak suka tapi ada la sebab Syira sendiri..
so Syira banyak pakai dress and bouse kadang-kadang palazzo la jadi pilihan.
Dah lama sebenarnya Syira borong 3 palazzo dari @ladyscabinetshoppe ni. Ada promosi masa tu :D
dusty purple, peach and baby blue..semua pastel ! Kain best !
sama macam shawl dari @farraattire , kain sedap and beralun..paling best senang nak bentuk..hehehe.. thanks korang sebab buat mood syira baik ! hahaha..
excited sangat terus la ber"ootd" :D




My current style direction :D

Petales Shawl_code Spearmint -@farraattire
Palazzo dusty purple -@ladyscabinetshoppe
Studded bag - Black Queen


Thanks guys ! ^_^ semoga murah rezeki..


11 comments:

Puan Wawa said...

cantik syira.."0

assalamualaikum syira..")

Cik Itah said...

nampak ayu dan sopan :)

Cik Yaya said...

salam...
cantikla pallazo tu..
wrne purple pula tu..fevret kaler..
^_^

Nieyl said...

singgah pagi isnin...
Fav color akk nie...purple...
simple tapi sweet ♥

idzwa kamaruddin said...

Cantik cantik ;)

Yatie Owner said...

cantik dan of course simple tu smart :)

Syahindah Ms said...

Warna shawl tu lawooo :D

Noriza Abdul Rahman said...

Memang mix and match je palazzo dan shawl tu..nice

Ainul Mustafa said...

memang tengah mencari palazo

tomatokering said...

Takde keyakinan nak pakai palazo ��

Nadia Johari said...

cantik sangat

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah