"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, May 21, 2012

Happy Birthday Syira ^_^

Assalamualaikum
hye semua !


21 MEI 2012..
HAPPY BIRTHDAY WAN SYAHIRAH SYIRA LOKMAN !
Hehehe...alhamdulillah !..
hari ni hari jadi Syira.. :D superb happy lahhhh !..

21 Mei,genap 18 tahun umur Syira..
alhamdulillah diberi nafas dan kekuatan oleh Allah untuk terus hidup.

Terima kasih kepada semua yang wish and doakan Syira..
Semoga kowang dirahmati dan sentiasa bahagia...amin !
maaf if Syira ada sakitkan hati sesiapa selama ni..hehe,macam raya la pula :P
semoga ukhwah yang terjalin antara kita semakin erat dan hidup bertambah ceria :D

tak banyak hadiah yang Syira minta,cuma doa dari kamu semua :)
doakan Syira dapat capai impian Syira dan berjaya dunia akhirat yea :)
terima kasih !

#TQ untuk gambar..video,mesej,hadiah yang comel n superb serta ucapan dari kowangg,..
maaf ! video tak boleh nak upload :)


12 comments:

azalia hjsalleh said...

woahhhh happy birthday =)
muda lagi adik nie
moga success dgn apa yg ingin kamu lakukan selepas ini

sYiRa LoKMaN said...

azalia : heheh...ta kaka!! amin !
hope akak pun success juga ! tc ek :)

zOeY zAu YaH said...

happy bsday ;)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih yea ^_^

fArAh07 said...

happy birthday!

Sally Yatiey said...

Happy birthday ^_^

Atiqah Wadiah said...

hepy birthday syira :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua ^_^

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh!!! Happy bufday syg!!! sorry lambat wish.... semoga dimurahkan rezeki dan may Allah bless ur life n ur family..^.^

Bobo said...

hapy bday! :) semoga dimurahkan rezeki..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy besday yee..

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih yea semua..terharu ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah