"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 5, 2013

Hadiah Raya @ Birthday (TERIMA KASIH )


Assalammualaikum
hye semua!


Alhamdulillah..

Terima kasih Ya Allah untuk usia yang Kau berikan
Terima kasih untuk rezeki Kau kurniakan
Terima kasih untuk segala dugaan yang Kau turunkan
Terima kasih untuk bakat dan ilham yang Kau berikan
Sesungguhkan banyak kurniaanMu Tuhan

Engkau tetap menerima walaupun terkadang aku alpa
Engkau tetap melindungi walaupun terkadang aku kalut merungut ketika saat-saat lemahku datang
Terima Kasih untuk segala bahagia ini Ya Allah.
Kuatkan aku untuk terus mendekatiMu Ya Allah.

Hye kowang...kali ni Syira just nak share rezeki yang Allah bagi :)
Terima kasih untuk hadiah2 raya and birthday Syira ( 21 Mei 1994)..
cepat cepat kira umur Syira dah berapa ?? :P hehee
Macam macam jadi tahun ni tapi apa yang dapat ni lah buat hati lagi happy :)
Post ni dibuat bagi menghargai setiap kebaikan insan2 yang membahagiakan Syira :)
Tak tahu nak tulis ape lagi tapi satu je . . . . .

TERIMA KASIH ! ^_^
Semoga Allah memberkati hidup kalian :')







Terima kasih mama abah yang selalu bagi duit :P
adik beradik yang rela layan "kakak" yang gedikk manjaa suka minta itu ini..
Terima kasih kawan2 yang selalu ada utk saya 
and sentiasa sayangg saya :)
Terima kasih sebab sanggup habiskan duit untuk Syira :)

Terima kasih yang selalu mendoakan tanpa jemu ..

Sayangg anda, anda, anda ^_^







Thanks for all the wishes and hadiah yg superduperrr comel ..
ade yang tiada gambar di sini..maaf !
Yang bagi coklat tu dah lama dah telan :P so tde la gambar..
Kebaikan kowg sentiasa dihargai !
maafkan salah silap Syira..May God bless you all & may your life full with happiness and barakah ..InsyaAllah.. doakan saya :) Fi hifzillah !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
maaf zahir batin :')

satu je Syira minta..
DOAKAN KEJAYAAN SAYA DUNIA AKHIRAT !


7 comments:

eimah siti said...

wahh...banyaknya hadiah...untung la...=)

syaidatul syahirah said...

semua hadiah comel gila ! untungnya

Zainab Abdullatif said...

a'salam
wah banyaknya hadiah.. nak satu.. huhu.. gurau je.. :)

Eina Sakinah said...

waa bestnya byk hadiah.. anyway Selamat Hari Raya :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow!!! banyaknyaaa dapat hadiah.. cantik2 comel2 lak tu...

♥WanieyZuki♥ said...

wahh banyaknyaaa!! share la sikit.. XD

sYiRa LoKMaN said...

HEHEHE...ALHAMDULILLAH...AMIK LAAA :p

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah