"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 24, 2013

SEGMEN MERDEKARAYA by Syira Lokman.

Assalamualaikum..
Hye semua ^_^
Hari ni nak buat segmen simple sebab rindu sangat nak berblogwalking. jom join ^_^

KLIK BANNER..

Start 24 Ogos 2013 hingga 31 0gos 2013 ! 
(tamat beberapa saat sebelum 1 sept ;))

1. Buat entry bertajuk SEGMEN MERDEKARAYA by Syira Lokman.
2. Follow blog syiralokman dan like page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
3. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
4. Tulis secara ringkas makna Raya dan Kemerdekaan yang indah bagi anda. 
5. Tinggalkan link segmen korang di ruangan komen.

Hadiah :
SEMUA blog yang join akan difollow dan 3 blog yang terpilih akan direview.

Di akhir segmen ni,Syira akan listkan semua blog yang join dan lepas ni,boleh la ramai2 blogwalking ye ^_^ mana tau kot lepas ni ramai follow blog anda :D
Terima kasih yang sudi support..


23 comments:

Unknown said...

goodluck utk segmen syira ^^

Ammelia said...

wah, rajin buat segmen. all the best ^^

Cart Kartika said...

insyaAllah kalau ada masa ika join.. ^^

trend ambil gambar makanan.. biasala tu.. kan :)
jemput singgah baca entry terbaru..
http://cartiecacloset.blogspot.com/2013/08/ambil-gambar-makanan-sebelum-makan.html

Unknown said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

norhasnizakhalid said...

all the best dear...
mama datang, follow...

http://mamamamy.blogspot.com/

Unknown said...

Assalamualaikum tuan tanah dan semua blogger yang handsome and comel

saya dah join segmen ini :D

selamat bersegmen semuanya ;)

http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Misya said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html join..

Unknown said...

salam syira...
saya join..takla ringkas sgt.hehehehe..

http://lamanprincess.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

LienLiendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Unknown said...

Saya join. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

nurulazieyan said...

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Shi'a said...

JOINED...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Miss Syahbanu said...

join...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Moon said...

saya join ekk..
http://ezzatulf.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Unknown said...

sy join ye syira :)

http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Ainun Nadini said...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

gadis.semasa said...

http://ahmadsollehin.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

Nisha said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html Joined ^_^

Unknown said...

http://syuraa-rashid.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html doneee :D

Unknown said...

http://aadhasyuhadah.blogspot.com/

aku juga gadis akhir zaman yang berpijak menumpang bumi Allah .

yong said...

jOIN !

http://yongatira.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

ayu join..

Syira Lokman said...

TERIMA KASIH SEMUA ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah