"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 12, 2012

I have 5 fingers for a reason :)



to show the world i'm gonna be okay
to pick out my dearest family members
for those bitches who push me too far
for that special guy when the time is right
for my best friends and the promise I'll never break

kalau satu tangan tu pula,boleh bagi penampooo kat orang..hehee :P


14 comments:

Nelly The Strange said...

me too !
:)

shiema sufian said...

wowwww, nice nice. sukaaaa.

nina_adana said...

heyy shira.. dh lme x singgah sini.. :) heheh btol-2..

lisa said...

So special<3 ;D

sYiRa LoKMaN said...

nelly : yeah!!! :D

shiema : wow...tq tq! hehee

nina : hyeee..hehe,tq singgah lg ek :)

lisa : sangat special :D

faiz fakhirin said...

kalo 2 tangan penampar kapit...hahaha..kalo 3 tangan, budak kecik mesti terkejut..dia mesti tertanya.."adakah cik ni ally in the alien"..

Lai said...

cool :)

http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

sYiRa LoKMaN said...

faiz : hahaha..betul2 ! kalau alien pun tpe,tp nak yg comel..hhehee

Lai : hee~~ tq !

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

zOeY zAu YaH said...

sila jgn tampar saya haha

fathiahRAIHANA said...

menunjukkan yang semua benda semua bahagian yg Allah cipta ni ada function tersendiri, heee ;D

sYiRa LoKMaN said...

afiq : hehe..tq !

zoey zau yah : hahaaa... sila bagi muka anda..saya nak tampoooo juga :P hehehe,cun cgt kannn...

fathiah :betul betul...pandai pun anda..nah 2o sen..g beli cekelat! hehehe

hamzah ian said...

hahaha.. ini mmg betul.. haha

sYiRa LoKMaN said...

hamzah : kannn :D hehee

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah