"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, March 25, 2012

5 resepi untuk dikongsi... :D

Assalammualaikum
hye semuaa !

Syira suka masak !! ^_^ hehe...jom jom !

5 resepi untuk dikongsi... :D

UDANG MASAM MANIS

SAMBAL TUMIS SOTONG

LABU AIR TUMIS

AIR ASAM
DAGING REBUS
IKAN GORENG

GULAI LEMAK UDANG

seronok masak untuk family :)
Mana resepi??? hee~~
Maaf sebab Syira MALAS nak share resepi kali ni...
so kalau nak resepi juga..search la kat google ek ? hehe...
terima kasih sudi baca blog Syira....

#jom like page ni PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg

6 comments:

shiema sufian said...

SHiema suka set 4. febereeet tu

sYiRa LoKMaN said...

shiema : feberettt juga tuuu :D

❖ Syaa ❖ said...

sejuk perut ibu mengandung ! hehehe bertuah sape dapat syira an an hehehe pandai masak kan xD

sYiRa LoKMaN said...

syaa :hahaaa...tde mkna nye...minat masak ^_^

Cik Farhana said...

Untungla Bf u ~ heheh..
semua nmpk menyelerakan~
btw, done follow u dear ^^, keepintouch oweiz yaa:)

sYiRa LoKMaN said...

cik farhana : tq follow yea ^_^
hehe..untung ke???
hehe..tq !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah