"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, March 2, 2012

Syira Dapat "BABY" !

Assalammualaikum
hye semua !


Tarikh lahir : 28/02/2012(sama nan anak mawi)
Tempat lahir :HUKM
Masa:4:08 pagi

tadaaa !! comel tak anak Syira ??
alhamdulillah..setelah mengandung selama 9 bulan akhirnya dapat juga baby boy !..
hero la ni :D haha...
bila Syira mengandung????
hehee...act,ni anak buah Syira laaa...abang syira punya anak!.. :D ni lah cucu sulung abah n mama Syira..
and yang best nya cicit pertama opah belah abah!
tehe~~~ congrats !..comel je "haziq" .. lepas ni boleh ajar  MAIN BOLA :D
jadi anak yang hebat tau!
lepas ni anda semua boleh panggil Syira makcik laaa!
:P

#thanks sudi baca blog Syira yang tak seberapa ni..
jom like page ni PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg


11 comments:

nursayidatina said...

Hai makcik !

dyla atsuya said...

uncle fareez dye boley ajar maen bola..cnfirm boley jdi yg terhebat jugax mcm uncle fareez dye..=p

sYiRa LoKMaN said...

nursayidatina : hai makcik juga..hahaa

dyla : haha..betul betul ! die dah ckp da ayitu nak ajar main bola :D hahaa

faizulosman said...

comel nye baby tu... geram btl dgn baby or bdk2 yang comel ni...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/ukm-bergelita-2-jam.html

✿Gucciey Lavender✿ said...

comell .. ^^.

pinkcolour82 said...

tahniah dapat anak sedara baru

sYiRa LoKMaN said...

faizulosman: hehehe...comel kannnn..geram! :D

Gucciey : hehe..kannn..tq !

Pinkcolour : hehe..thanks !:)

Natasya Naslin said...

singgah blog makcik jap =p
eheh... hye gorgeous =)

congrats for the new born baby boy .. slmat mnjadi mak...cik.. hehe =)

sYiRa LoKMaN said...

natasya : hehe...oke,..hyee pretty! :) tq so much dear! :)

dee anaa said...

comeynyee . mcm makcik dia juga :P hihi . btw , tahniah yee dpt anak buah :)

sYiRa LoKMaN said...

dee anaa : hehehe..comel kannn ...tq kmu! ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah