"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, April 17, 2014

Placenta White By Nikko Produk Kecantikan 4 dalam 1 !

Assalamualaikum
hye semua !
Contest Placenta White By Nikko

Dah guna pelbagai produk tapi tiada kesan yang menggembirakan?
Idamkan kulit halus,gebu,putih dan menawan ?
Nak kelihatan cantik dalam tempoh 10 hari ?

Tidak perlu susah mencari produk lain !

Nikko Placenta White produk pemutih dan rawatan kulit terbaik untuk anda ! :D

Nikko Placenta White merupakan fenomena terbaru dalam segmen produk putih dan juga rawatan kulit.
Produk ini mampu menjadikan kulit anda lebih putih dan gebu hanya dalam masa 10 hari !
Produk ini masih baru dan mula diperkenalkan awal april 2014, namun ternyata produk ini sudahpun mempunyai pengikut dan testimoni yang tersendiri.

Dalam masa yang singkat, ternyata Nikko Placenta White mampu menandingi produk rawatan muka yang lain.

Teringin nak kulit halus dan gebu ?
NIKKO PLACENTA WHITE ada jawapannya .

Contest Placenta White By Nikko

Mendengar sahaja perkataan "placenta" pasti ada yang tertanya-tanya. Apa itu "placenta" ?
Placenta merupakan protein yang terdapat dalam ikan salmon.
Fungsinya adalah untuk melambatkan proses monopaus dan bertindak sebagai anti penuaan .

Bukan itu sahaja, Nikko Placenta White turut memberi kesan yang terbaik dari pelbagai aspek.
Dengan setiap botol Nikko Placenta White, pengguna mampu :-

  • Memutihkan muka & seluruh badan
  • Tegang serta gebukan kulit wajah
  • Mengecilkan ruang pori
  • Mencegah serta menghilangkan jerawat
  • Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
  • Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
  • Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

Placenta diformulakan dari bahan terbaik yang mampu bertindak aktif untuk memberi kesan terbaik kepada pengguna.
Semua orang nak cantik tapi pastinya dengan cara yang selamat kan :D
Jangan bimbang !
Nikko Placenta White tidak mengandungi bahan yang membahayakan.

Nikko Placenta White diformulakan dengan :-

Glutathione & Collagen - putih & gebu 
Vita C - anti acne, baiki kulit berparut
Protein Salmon Placenta - protein dalaman ikan salmon,bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus

Glutathione sangat famous kerana ia digunakan dalam hampir semua produk kecantikan Malaysia.
Sebab itulah ia sangat berkesan !


Produk ini 4 dalam 1 ! 
Tidak perlu membeli banyak-banyak produk untuk kelihatan cantik, putih dan gebu.
Hanya dengan sebotol Nikko Placenta White,anda akan temui kejaibannya !



Anda tidak perlu risau kesan sampingan produk hebat ini  !
Mengapa ?


Produk ini telah pun lulus ujian Makmal dan sekarang menunggu sijil dari KKM (yang mana ia mengambil masa 5 hingga 6 bulan). 
Ia juga dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP serta HALAL. 
Sebagai orang Islam,produk yang halal menjadi keutamaan kerana ianya dituntut dalam Islam dan Nikko Placenta White adalah pilihan yang tepat buat anda.


Bagaimana cara pengambilan Nikko Placenta White?

Nikko Placenta White ini  mengandungi 60 tablet berperisa strawberry, boleh dihisap atau telan. 
1 botol adalah untuk penggunaan 1 bulan. Ternyata rasanya lebih sedap !

Cuma perlu makan 1 biji selepas sarapan dan 1 biji selepas makan malam. Mudah !


Berita baik buat ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang sedang haid .

Kebanyakkan produk yang berada di pasaran tidak boleh dimakan oleh ibu mengandung kerana dikhuatiri memberi kesan sampingan kepada ibu dan juga kandungan.
Namun, jangan bimbing untuk menggunakan Nikko Placenta White ni kerana ia boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang sedang haid .

Anda cuma perlu kurangkan kafein dan banyakkan minum air kosong.
Air kosong membantu untuk merangsang sistem dalaman yang baik yang mampu memberi kesan yang lebih cepat !

Contest Placenta White By Nikko
Tertanya sudah banyak pengguna yang berpuas hati dan repeat order !
Ramai testimoni yang sudah berjaya.
Anda bila lagi ??

APA TUNGGU LAGI?
JOM DAPATKAN PLACENTA WHITE BY NIKKO !

Contest Placenta White By Nikko

Harga 

Satu botol berharga :

RM 90.00 untuk semenanjung
RM95.00 untuk sabah dan sarawak

Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh melayari laman web berikut !

No.tel : 013-3633 244
Instagram : Placenta_White

1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. 
Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak .
Dengan harga yang berpatutan anda mampu memiliki kulit cerah dan menawan !

JOM DAPATKAN NIKKO PLACENTA WHITE !

Contest Placenta White By Nikko


Contest Placenta White By Nikko ini di anjurkan oleh :

14 comments:

Siti Anirah Azuri said...

Terbaik.. :)
Sokong Placenta White..

mOoN IzzaN said...

macam best je... nak join gak la nanti.. :D

adna^madhiha^ said...

all the best..

Aku Penghibur said...

all the best. .good explaination

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wah ..TERBAIK Syira ..
Good Luck !!!

Azhafizah Md Nor said...

menarik juga placenta white ni kan :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. all the best.. sheila pun joined contest ni ~~~

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Perghh ni buat ena tergoda ni. Nak beli tapi duit ohh duit! T_T

Nur Madihah said...

wah, terbaiklah!

Ainim Suju said...

penuh dengan info

Zie Fauzi said...

semoga berjaya !!!

Yan Saflina said...

dah announce ke pemenang contest ni? :)

shalu said...

Placenta blh semoga berjaya

sha amira said...

Placenta white
1botol rm80
2botol rm150

Pm/whatsapp:0174779638

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah