"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 27, 2016

Duit Raya untuk pembeli #serenitysyiralokman !!

Assalamualaikum
hye semua !!


Alhamdulillah..hebatnya perancangan Allah. Buku pertama Syira yang bertajuk SERENITY kini telah dicetak kali kedua.
Syira ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang membeli dan menyokong penulisan Syira. Pertama kali menghasilkan buku penulisan sendiri. Yes, bagi Syira ini satu pencapaian yang Syira sendiri boleh banggakan. Syira masih baru dalam dunia penulisan buku tetapi menjadi antara penulis best seller dan buku Serenity kini sudah cetakan kedua merupakan satu pencapaian yang baik. Hebatnya ada korang sebagai penyokong setia :)
Semoga sedikit perkongsian ini memberi manfaat kepada kita semua.
Terima kasih semua orang yang baik hati :)

Disebabkan ramai pembeli yang baik hati, Komrad Buku pun nak berkongsi rezeki dengan semua pembeli !
SEBARKAN BERITA BAIK INI !!! Komrad Buku nak bagi DUIT RAYA :D 
Berita baik buat semua terutamanya yang dah besooo panjangg tak dapat duit raya. Kali ini korang boleh melompat happy sebab Komrad Buku nak bagi duit raya kepada sesiapa sahaja !! Caranya mudah, korang hanya perlu membeli mana-mana buku terbitan Komrad Buku dan secara automatiknya korang akan dapat duit rayaaa :D tak kisah la umur dah berapa pun. 
Tempoh promosi bermula 27 Julai hingga 3 Ogos 2016 sahaja tau ! tak kisah la korang nak beli buku apa pun, yang penting dapatkan buku #serenitysyiralokman terbitan Komrad Buku kerana buku ni power ! hehehe..Serenity telah DIULANG CETAK !! Jom beli, hanya RM20 SAHAJA !
Jangan lepaskan peluang ini ^_^ 

Untuk order melalui KOMRAD BUKU:

Taip TAJUK BUKU <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT dan hantar ke 016 209 3151 atau klik http://tinyurl.com/OrderBukuKomrad untuk melihat buku-buku terbitan Komrad yang lain.


---------------------------------------------

## Untuk minggu gaji ini, bookcafe juga ada buat promosi buku #serenitysyiralokman tau !
cepat beli sebelum promosi tamat ! :D Hanya RM14 SAHAJA !! (tapi tak dapat duit raya macam beli dari komrad buku la :P )



7 comments:

yaya cendana said...

eh.rasanya dah follow sini.xpe2 da follow.hihih

lia ummiirfan said...

wahh.. tahniah syira! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

mira said...

ajar kita menulis jugak.. huhu

akma khaieri said...

Tahniah syira!! akma tumpang gembira dengan cetakan kedua serenity syira! good luck!!

AziRahmanDot Com said...

tahniah!!

Rosmiza Ali said...

Wah! Dah cetakan kedua.. Tahniah syira!

Amni said...

Da lama tak blogwalking
Jangan lupa singgah blog Amni taw! :)
www.duniafarisya.com

Hebat dah syirah skrg!Jd penulissss ! Hebat2 ! Tahniah syirah !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah