"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 27, 2013

Siapa The GambaGrapher ??

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa The GambaGrapher ??  Hot sangat ke ? artis mana ?
haaa...ni la Syira nak story :D jom klik http://www.fadahmadali.blogspot.com/

baru
fad ali
 photography adalah kecintaan.. 
      penulisan adalah ketenangan..
Fad ni sedang mencari jodoh sebenarnyaa :P 
sesiapa yang berkenan tu sila sila isi borang ye :D

hehe...main2 je !
Kalau kowang nak tahu...
Beliau seorang blogger juga photographer..
Mmg superb la hasil tembak menembak Fad ni..NisaKay si blogger famous pun dia pernah shoot ! :D jgn main2 ...

?
haaa...awesome kan hasil kerja Fad ?..
Fad ni baru berblog..oke act,dulu dah ada blog tapi dia buat baruuu..kenapa ???.. gatai tangan la kot..hahaa,main2 je :P
Sebenarnya Syira da lama dah tau kewujudan jejaka bernama Fad ni,tapi saja buat2 tak kenal..hahaa..
Cantikk kot gambar2 beliauuu..teruja terlompat2 nengoknyeee :P hehee...
Jom ramai2 terjah blog baru Fad http://www.fadahmadali.blogspot.com/

39
fad ali
Marketing Executive
Sweet Apple Photography
017-9880670
Fad ni kreatif, ramah :D hasil penulisan blog juga menarik..
katanya blog yang baru ni nak jadikan blog yang lebih baik lagi,ade informasi..ade cerita,ade travel tips dan sebagainya.... :D setiap entry beliau mesti terselit gambar2 yang superb !..suka tgk !..
ni entry terbaru Fad langit biru diatas dan kita mendongak ^_^ 

kalau nak dapatkan perkhidmatan beliau.. terjah sini Fad-Ali-Gambargrapher ! Tak rugi nya!..
nak shoot free pun boleh ? :P eh! yeke Fad ?.. haha,suka hati Syira je kannnn..
Sila la berhubungg dgn beliau di Facebook..senang kannn...
Fad mencari follower bertuah untuk direview ..kalau kowg terlebih bertuah Fad akan edit gambar kowg :D free je..takkan tak nak kot...
So,jom ramai2 terjah BLOG FAD.. jgn lupa follow and like page beliau :)

Salam ukhwah ! ^_^

3 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer :)

Min Adya said...

Hye syira anda ditag di

http://jejarimenaiplaju.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

jemput join...hadiah hebat..cuba tengik hadiah memang menarik TQ

sYiRa LoKMaN said...

kaannnn..hehe..terima kasih semua ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah