"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, January 30, 2013

Program amal untuk membantu anak yatim !

Assalamualaikum
hye semua ! :)

>>>> sambungan entry >>>
http://syiralokman.blogspot.com/2012/12/jom-ringankan-tangan-bantu-anak-yatim-d.html


JUMLAH SUMBANGAN TERKUMPUL SETAKAT INI RM3645.00

Pada 24 Februari 2013 (Ahad), program amal untuk membantu anak yatim akan diadakan di rumah Rumah Amal Kasih Bestari. Program ini bertujuan untuk meringankan beban adik-adik kita yang tidak mempunyai ibu bapa.

Kami memohon sedikit sumbangan walaupun RM1 daripada anda untuk disumbangkan kepada mereka diakhir program nanti. Dengan berbesar hati, kami menanti respon dari anda.

Untuk maklumat lanjut, pertanyaan mahupun sebarang kemusykilan, bolehlah PM ataupun emailkan ke nadiafarahida@gmail.com. Sumbangan boleh disalurkan terus ke akaun Maybank Nik Asyraf Syafiq Nik Azizan, 153010538403.

###Semoga pertolongan ikhlas anda diberi ganjaran besar oleh-Nya. Terima kasih. :)No comments:

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)
Daisypath Anniversary tickers

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah