"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 2, 2014

Embun Beauty House - Promosi Istimewa Lebaran.

Assalamualaikum
hye semua :)

Saat mendengar nama "EMBUN BEAUTY HOUSE" pasti ramai yang menganggap produk kecantikan menjadi fokus utama barangan yang dijual. 
Namun jangan silap kerana di EMBUN BEAUTY HOUSE anda akan dapat memiliki pelbagai produk istimewa bukan hanya produk kecantikan and yang pasti terlajak larisss ! :D

 EMBUN BEAUTY HOUSE sedang mengadakan promosi istimewa sempena Ramadhan dan Syawal :D

EMBUN BEAUTY HOUSE menjual aneka kuih raya seperti tart nanas, biskut mazola, almond london, rainbow cookies, biskut coklat chips, biskut chips nut, biskut quaker oat, semperit, tart mawar, chipskiss,biskut kelapa dan pelbagai lagi dengan harga RM22 dan RM24 untuk 50/60 pieces :D
murah kann !


Siapa suka pretzel ? :D 
sekarang ni dah popular sangat dah pretzel ni kan..kat mana2 je mesti orang cari pretzel..
Bersempena Ramadhan dan Syawal ini EMBUN BEAUTY HOUSE menjual Pretzel Apple dan Oren saiz medium dengan harga terendah iaitu hanya RM20 :D

Ni special oke..limited edition !

Kalau anda lebih suka dengan perisa yang biasa, boleh dapatkan
  pretzel chocolate,almond dan hazelnut bersaiz medium dengan harga RM20 !


Satu lagi produk yang menjadi all time favourite iaitu Almond Crunchies Caramelo RM24 !
Yang ni siapa yang belum cuba,memang kena beli..
kenapa ??
Sangat rangup dan sedap !
Asyik mengunyah je sampai tak sedar dah habis.. :D

Selalunya kalau time raya kita jumpa kapit yang kosong je kan..tapi kali ini ada yang lebih istimewa :D




Kapit yang lebih berperisa dan yang pasti..sedap !
Jom dapatkan Kapit Peanut dan Kapit Coklat 50 pieces hanya RM22 :)

"Asyik biskut raya je..tak ada jual barang lain ke??"
haa...tunggu dulu..
macam2 ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ni tauu !

Sekarang ni musim bola kann..ramai yang tak cukup tidur sebab nak tengok bola, 
mata pun dah lebam, kuyu je..
"Raya nak dekat dah..macam mana ni?
nanti mata tak cantik, tak segar la di pagi raya.."
Jangan bimbang !

Nak mata cantik di Hari Lebaran ?
Jom cantikkan mata anda dengan Collagen Crystal Eye Mask.
Lepas ni boleh la selalu kelip kelip mata tu..
then cakap "macam cantik je,macam comel je" hehe..


ehem ! Anda BENCI GEMUK ??
Anda BENCI PERUT BUNCIT ??

tapi anda malas nak bersenam..

Lepas ni jangan benci-benci dah :D
hanya dengan penggunaan MZ SECRET BODY SPRAY 
anda mampu kurus dan slim dalam masa 1 minggu sahaja..

1 minggu je ? 
boleh percaya ke ??
haaa..kalau nak tahu boleh ke tidak kena la cuba dulu MZ SECRET BODY SPRAY 
dari EMBUN BEAUTY HOUSE
Hanya dengan RM50 anda akan dapat memiliki badan yang slim macam Che Ta uollsss :D

Oke..
sekarang ni ada promosi istimewa yang memang terlajak larissss !

Combo Set RM100 from EMBUN BEAUTY HOUSE 

Egg White Mask
Collagen Crystal Eye Mask
Produk Best Slim
Produk Al Razi.

4 barang hanya RM100 :D
Dan yang lagi best ! FREE POSTAGE !




Anda tercari2 tudung untuk digayakan sewaktu raya nanti?

Jom dapatkan Bawal Songket, Bawal Channel, Bawal Hoodie, Bawal Corak dan Bawal Cantum 
dari harga serendah RM9 hingga RM20.
Kalau nak yang sekali Brooch pun ada ! 




setiap yang memakainya pasti nmpak cantik dan selesa..
dengan kombinasi warna yang sangat padan dan meletoppp!..
apa tunggu lagi ?
jom rebut sementara stok masih ada :D


Produk kecantikan,kesihatan, aneka biskut raya dan tudung bawal yang cantik menarik tertarik semuanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^

tak perlu la berhabis duit minyak pergi sana sini..
Pendek kata..segalanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^

Dengan hanya RM100, macam-macam boleh anda miliki !

Apa tunggu lagi :D

Jangan terlepas peluang ini kerana EMBUN BEAUTY HOUSE sedang mengadakan promosi istimewa sempena Ramadhan dan Syawal :D




Phone : 01112502752

Jom segera kita ramai2 like dan shopping di EMBUN BEAUTY HOUSE !
Penyeri anda di Hari Lebaran :D



8 comments:

Nadya Bubble said...

Nice one!


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

ANa Ahmad said...

yg AA paling suka tu ada kacang badam..
nyummy!!!
terlajak sedap hehe :D

Cik Kyra said...

Yummy!! Sedapnya... syira pernah try egg white mask tu x?

Mimi Azirah said...

good luck

Mimi Azirah said...

wah macam macam ada nanti akak terjah

Akif Imtiyaz said...

Semua ada dlm ni ..boleh la terjah nnt ..

tenku butang said...

wahh.. menariknya syira buat review.. macam2 ada.. teman pun suka beli kat Embun Beauty House.. cepat dan puas hati.. heee..

Azhafizah Md Nor said...

wah..promotion hebat ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah