"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 15, 2014

L'AROME..Serum ajaib lebih 5 fungsi dalam 1 botol :D

Assalamualaikum
hye semua :)

Anda nak kurus?? buang selulit?? buang strech mark?? Inginkan kulit gebu??

JOM GUNA L'AROME !
SERUM AJAIB LEBIH 5 FUNGSI DLM 1 BOTOL :D

PRODUK SANGAT LARIS DAN MENJADI FENOMENA KINI..
TERJUAL LEBIH 100 BOTOL DALAM MASA SEMINGGU.


Fungsi dan kebaikan L’AROME STEM CELL SLIMMING SERUM

  1. Membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  2. Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
  3. Boleh disapukan pada double chin.
  4. Menghaluskan tekstur kulit.
  5. Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  6. Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.
  7. 99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
  8. 100% berkesan untuk hilangkan selulit dan stretchmark

Cara Pengunaan:

Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan. jangan sapu terlalu banyak sebab dia panas.

Serum yang pekat (biasanya digunakan oleh slimming centre) oleh itu sikit sudah memadai.
1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. 
Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.
Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia ^_^

Photo: Inchloss dan 5 kg hilang mcm tu je dlm mase 2 minggu....Pm or wassap 0125423714 utk detail...#laromeapplestemcell #slimmingserum

Untuk makluman penggunaan buah Apple ini bukan Apple biasa tapi Apple Liar yang terdapat hutan-hutan Switzerland sahaja kerana terdapat stem selnya yang unik yang dapat mengekalkan keadaan asalnya walaupun lama terbiar :D

Special kan bahan yang digunakan dalam produk L'AROME ni ^_^


Produk L'AROME dapat memantu anda untuk menyelesaikan masalah:

-perut menggeleber
-lengan dan peha besar
-selulit
-sembelit
-gemuk
-period bermasalah
-angin dalam badan
-terseliuh
-double chin

Bukan untuk wanita je..lelaki pon boleh... :D
Dengan hanya 1 botol...pelbagai masalah boleh selesai...
sangat jimat !

Produk L'AROME tidak leceh...cume sapu je...tidak berminyak..tidak melekit...
harga mampu milik :D

Produk L'arome dan lama ada di pasaran dan banyak artikel berkaitan L'arome diterbitkan dalam akhbar dan majalah tau :D
Memang terbaiklah produk L'arome ni ^_^

Nak kurus tapi nak pegi slimming centre tak mampu...nak telan ubat takot risiko...nak minum malas nak bancuh...
jangan bimbang lagi :D
Jom dapatkan segera produk terlajak lari ni ---> L'arome



BERITA BAIK ^_^
20 ORG YG TERAWAL MEMBELI 1 SET DAPAT HARGA PROMOSI DARI BIASA.

1 set(4 btol)

Harga biasa 

1 botol RM150 
2 btol RM300 
4 btol RM600...

So...promosi adalah utk 4 btol je...rm360 inc postage.

whatsapp : 0125423714
facebook : [syafiqah]


## Bank in sebelum 22 Julai kalau nak cepat ye :D


7 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Produk bagus ni.. tapi belum diberi rezeki untuk mencubanya

ANa Ahmad said...

iklan yang menarik..
tapi AA masih kurus, nak cuba tak boleh huhu

QasehnyaRania said...

menarik.

Azhafizah Md Nor said...

macam best je produk ni

Mimi Azirah said...

bagus produk nih

Asha Lya said...

Produk baru lya tak blh sbh dah kurus hhee

Santan Manis said...

Macam nak try, tp ekonomi tgh melecet. :D jmput singgah ke blog SM kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah