"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, August 27, 2014

Harap masih ada yang mahu membantu.

Assalamualaikum
hye semua :)


15 comments:

memmetlenggeng said...

motiivasi yang begitu bagus sekali

Unknown said...

lumrah hidup.

Unknown said...

Yup . betul syira

✿INA AINAA✿ said...

Yeahh betul tu...

adkdayah said...

macam tu dah la hdup ni

Naomie Liocc said...

salam syira. BW. nice blog lah dik.. cantik header..

dan dah masuk paper.. akk pun nak jugak.. :)

BW dan follow. nt jemput singgah ke blg akk yer..
nomilicouz.blogspot.com

Lya Akif Imtiyaz said...

Lumrah sebuah kehidupan

Unknown said...

betul tu sis..

impian said...

betul tu syira :)

Julia Johari said...

Nak berjaya...kita perlu teman yg sellau bg kata2 motivasi...itu yg buat kita terus membara nak ke hadapan wpun sudah berjuta kali menemui kegagalan...chaiyok syira lokman :)

Miss S said...

betul tu.masa kita dibawah,tak ada siapa yg nak kenal

izzeyda said...

Betul sokong sangat..

zuhaira nasrin said...

exactly.hm

ZaridaIshak said...

inshaa Allah ... semoga ada yang terus membantu selagi ada daya dan upaya

Mimie said...

absolutely right

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah