"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 8, 2014

PERHATIAN pemenang Giveaway dan Jejari Runcing!

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira dah lama umumkan pemenang Giveaway Ramadhan Raya dan Jejari Runcing Julai.
Siapa tak tuntut hadiah lagi ??

jom semak senarai

mohon tuntut segera ye sebelum tarikh tuntutan berakhir... 12 ogos !
lepas tu dah tak boleh nak tuntut dahhh  :)

## hadiah akan di pos selepas semua pemenang bagi maklumat ye :)
terima kasih ! ^_^

19 comments:

Iola said...

cepat cepat sebelum terlambat :D

Lya Akif Imtiyaz said...

Jom tuntut sebelum tarikh tutup TAMAT

Lya Akif Imtiyaz said...

Kak Lya dah PM Syira dahh aritu ..hehehe

Unknown said...

dah tuntut hadiah..hehe..dpt dh..

Barniyah Ammara said...

Oh, komen pun dapat hadiah ya? Mahu komen banyak-banyak jugalah! :D

naomei said...

Akak je tak join....tak dapat lah akak hadiah adik..hihi...tahniah untuk mereka semua

Kupukupu said...

sape xnk bagi je kt saye..kidding! heheheh

drshikinzainal @ ekin said...

Sape taknak bagi saya:D

Bunda_nora said...

Tahniah untuk mereka yang berjaya...

zuhaira nasrin said...

dah bagi dah.hehe ^^

Unknown said...

selamat bersegmen.http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/.

Unknown said...

follow ya

Starlight said...

dah tuntut tapi belum sampai

izzeyda said...

Tahniah kepada semua pemenang..

Unknown said...

Tuntut jgn xtuntut..,. heee =D

Unknown said...

Tuntut jgn xtuntut..,. heee =D

Lya Akif Imtiyaz said...

Ada lg yg belum tuntut ke Syira..

Syira Lokman said...

masih ada yg tak tuntut...hari ni last !

Mimie said...

akak dh bg kan..tgu smp je..hehehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah