"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, August 3, 2014

Jejari Runcing Julai

Assalamualaikum
hye semua :)



tahniah !
terima kasih semua yang sudi komen,singgah and selalu baca entry di blog Syira :)
thanks juga buat silent readers :)
yang lagi best !..ramai yang rajin komen banyak kali dalam satu entry... :D
waa ~ macehhh :)

syira belum terfikir nak bagi ape untuk 10 jejari runcing ni..
tapi apa pun sila PM ..
nama,alamat dan no telefon ---->  www.facebook.com/syiralokman

selamat hari raya..maaf zahir batin :)

24 comments:

Unknown said...

wahhh... ramainye hehe
tak sangka top 1 hehehe

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Pada Semua Yang Berjaya

Lya Akif Imtiyaz said...

Kak Lya punya alamat dah ada kan hehehe .tq Syira

drshikinzainal @ ekin said...

Tahniah pada semua pengomen tegar:)

Anonymous said...

Tahniah....

Cik Nor said...

tahniah..:)

Umie Amirain said...

Selamat hari raya...tahniah kepada yg rajin ni...

Unknown said...

Wah. Tersenarai juga dlm top 10. Hehe

Unknown said...

tahniah semua!

zuhaira nasrin said...

tersenarai.hehe. ^_^

nurizan ahmad said...

Betul2 tegar ni..hihi..tahniah ye top 10 semua :)

Kiera Rashid said...

Terbaik mereka semua ni :D

izzeyda said...

tahniah kepada semua pengomen tegar..memang tegar mereka mengomen ye..

Miss S said...

eh, top 5..hehe..nanti ain pm ye..

Lya Akif Imtiyaz said...

TERBAIK .......

Mimie said...

Alhamdulillah...ok jap akak pm details

Mimie said...

akak dh anta details

Asha Lya said...

lya pun trsenarai tq syira

Asha Lya said...

tahniah semua terbaik

Azhafizah MN said...

Tahniah semua

Unknown said...

tak sangka tersenarai jugak.. terima kasih ye syira..:) nnti husna pm detail..

Azurah said...

tahniah kepada yang tersenarai ..

Unknown said...

tahniah kepada yg tersenarai..

nurul aqidah azahar said...

thniah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah