"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 27, 2012

Header baru !


Assalammualaikum
Hye semua !

Nak tahu something tak??.. Syira dapat header baru ! ^_^
*wink wink..

ni la header baruu tu :D

act,Syira jadi follower ke 500 blog comel adik imanulaisyah ..
so,dia buatkan Syira header yang sweet and simple atas tu :D
act,ni header yang first dia bagi..
waa~~ sweet je ! suka tengokk
so,Syira try la letak kat blog..sesuai !! :D
tapi ada 1 masalah pulakk...
alahaiii...warna tulisan tu tak nampak..
so,adik ni dengan baik hatinya tukar warna tulisan tuu bagi terang sikit..
Nak tengok header blog Syira yang lama??...tengok bawah ni..

ni la header Syira yang lama..
dari awal berblog Syira guna header ni je
..wahai pembaca setia blog Syira Lokman..jom la terjah blog adik ni.. KLIK SINI !..

#terima kasih adik! akak suka ! :D heee~~ nanti buat lagi ek?? :P


13 comments:

Yuyu Ashari said...

cantik header baru tu ! suke2~ :)

Nurulbadiah Lai said...

cantiknye syg..
warna pink pulak..lagilah cantik

Teratak Zaffendi said...

cantik dan sweet..

sYiRa LoKMaN said...

Yuyu :hehee..cntik kan,,kte pun suke! :D

Nurulbadiah Lai : kannnn..hehehe>>suke suke! pink cantik.. :D

Teratak Zaffendi : sgt sweet..tq kmu !

Qaseh Yana said...

nice header !
suke yang ni :)
jom g blog sy jugak :)

http://hati-qaseh.blogspot.com/

sYiRa LoKMaN said...

Qaseh : hehe..time kasih ! ^_^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cntik header ni.. simple but stylo :) terbaekkkk

EruzuLiyana said...

comel!!buatkan untuk kami satu. plisss :')

sYiRa LoKMaN said...

Taufiq : yeah! tq :D

Eruzuliyana : hehe..kmu kne minta die buat kn laaa

dyla atsuya said...

cnteq giler ar header 2...sukeee

sYiRa LoKMaN said...

dyla : yeah! jgn jelez :P

Imanul Aisyah said...

Haha. Terima kasih sebab sudi buat entry :) Jangan risau, saya akan buat kpd orang yg buat baik kat saya. Hehe ^^,

sYiRa LoKMaN said...

imanul aisyah : sme sme..thanks for the header too..cntik! ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah