"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, March 16, 2015

ASHWAQ by Ain Poklah

Assalamualaikum
hye semua :)

Sekarang ni makin menjadi jadi fenomena orang berniaga tudung ni. tapi yang paling best tailor made sebab selesa, cantik, kemas dan menarik !
Pernah dengar ASHWAQ by Ain Poklah?
Kalau korang nak tahu, Ashwaq menyediakan tailor made shawls tau.

Kualiti kain terbaik iaitu italian chiffon. Korang boleh pilih nak warna apa, macam macam ada :D
End curve both side.
Nak tahu harga sehelai shawl ???
RM25.00 exclude postage! murahh kannn ?? :D


Kelebihan tudung dari ASHWAQ :

> Kain lembut tapi berat so tidak mudah diterbangkan angin.
> Mudah dibentuk.
> Pelbagai pilihan warna menarik.
> Selesa dipakai.

Kain yang lembut,beralun, tidak panas dan yang pasti menepti syarak menjadi keutamaan dalam setiap helaian tudung yang dijual.
ASHWAQ menawarkan tudung terkini yang menepati syarak :)
Shawl dari ASHWAQ direka khas buat muslimah yang ingin kelihatan cantik dan menawan walau ringkas.
Macam-macam pilihan warna ada..cakap je nak warna apa,pasti ada yang sesuai buat anda :D
ramai pelanggan sudah berpuas hati dengan koleksi tudung ASHWAQ :D
apa tunggu lagi ?
Kalau nak kelihatan cantik menawan dengan rekaan tudung menepati syarak..jom cepat cepat borong shawl dari ASHWAQ by Ain Poklah ^_^
jom shopping ! 


Postage ➡Every Thursday ! 

phone : 0182121954 
facebook :Ashwaq Collection 
emel : ain.ashwaq@gmail.com 


COD KUIS & BANDAR SERI PUTRA :)

6 comments:

Afidah Azmi said...

Wah cantik sangat,
Material terbaik tu...
Lepas ni boleh pergi tengok la...

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira..Akak singgah sini..Wah menarik ...

Mila Anggong said...

Assalamualaikum....nice shawls....

ainiezulaikha said...

jom join GA ika . http://ainiezulaikha.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-by-ainie-zulaikha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik..garang sgt mak tiri tu..hehehhe

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Boleh tahan.. labuh pula tu.. okay tergoda dah ni..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah