"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, March 28, 2015

Projek bermula !

Assalamualaikum
hye semua :)
Image result for shopping

ehem ehem..ingat tak entry sebelum ni Syira story bulan 4 ada projek baru..
korang rasa projek apa ??
cepat teka cepat teka :D

syira nak diet ?
syira nak buat giveaway ?
ke syira nak kahwinn ?? :D


tetttttttt ! 
oke
masa dah tamat !
semua salah...hahaa :P

oke ..sebenarnyaaa bermula April 2015.
Syira Lokman akan menjadi VENDOR di butik Zmar Apparel Alam Avenue Shah Alam! ^_^
suka tak suka tak ??

eh ? sejak bila Syira berniaga..?
Syira jual apa?

Kalau korang nak tau..projek ni masih baru..
masih suci putih murni lagi..hehe..

Antara barangan Syira Lokman (vendor) yang akan dijual di butik bermula April ini ialah :


  • shimmery bawal square (boleh pakai depan belakang, mudah bentuk, senang iron)
  • knit t-shirt
  • cotton cardigan
  • wool cardigan 
  • cardigan leopard
  • prada lace exclusive blouse
  • eyelash dress
  • songket blouse and many more :D


So jangan lupa singgah Butik Zmar Apparel Alam Avenue di Shah Alam !
banyak juga vendor lain di butik tu..
datang shopping and borong semua tudung and bajuu tauuu !
 Ada macam macam warna and
paling penting..
HARGA BERPATUTAN !
Tiada yang melebihi RM100 punnn :D
syokkann :D
..nak rayaaa ni..cepat rebut beli dress, baju, tudung murah murahhh :D

Jom dapatkan pakaian exclusive by Syira Lokman di 
Butik Zmar Apparel Alam Avenue !

Image result for shopping

Alamat :
E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam 

No telefon :
0172045027, 0137147816 

Waktu operasi:
Selasa hingga Ahad @11pm- 7pm

Instagram : 


##nak gambar barangan yang dijual ? jom follow instagram Zmar Apparel dan Syira Lokman ;)

15 comments:

Harith Al Harithah said...

wahhhh dah dekat dah tu.kebetulan dh nak raya pose kan?bleh arrr singgah hehe

cik karmila said...

gud luck in your business..

muhammad nizam said...

wahh masyukk la ye..

yang baik said...

wah... jadi vendor pulak.
good luck and study smart yerr :D

memmet lenggeng said...

Tahniah Syira ekk...All the best forever

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..best..kalau dkt dh lama g

HASRUL HASSAN said...

Wahh maju setapak .... hebat dan tahniah. Moga berjaya dengan bisnes ini.

Malaysia Best Blog 2015

Sya Nadia said...

Wah...Tahniah...tp jauh Sgt nak p tu..

yang baik said...

nampaknya semakin sibuk lah usahawan muda kita nie... good luck Shira

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
gud luck naaaaaaaaaa
akak pun ada join jadi vendor kat penang :)

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Wahh bagusnyaaa. Teruskan usaha ye syirah. Ena support dari jauh. Nanti ke shah alam boleh la usya2

Fyda Noh said...

All the best, Syira. Teruskan maju dalam hidup

eellee nana said...

All the best syira
Tahniah dah jadi vendor :)

Anis Amira said...

hehe . macam best je . lama tak menyoping nih . hehe . harap de saiz kita yng kecik nih >.<

izzeyda said...

tahniah Syira kerana berjaya menjadi Vendor.. semoga berjaya di dalam bisnes pakaian ya..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah