"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, March 11, 2015

EMBUN BEAUTY HOUSE- aneka produk terlajak laris.

Assalamualaikum
hye semua :D

EMBUN BEAUTY HOUSE ada produk terbaru !
ni entry promosi ke 5 dari EMBUN BEAUTY HOUSE tau ! memang terlajakkk laris dah perniagaan akak ni..alhamdulillah...sama sama kongsi rezeki..hehee...
Kali ini ada sesuatu yang lebih istimewa iaitu rempah ayam tandoori segera ..
sangat mudah dan sedap !

Rempah ayam tandoori ni buatan orang melayu kita juga dan dah semakin popular ,siap masuk paper lagi. 

Lepas ni kalau nak makan ayam tandoori kat kedai kan mahal, so jom dapatkan rempah ayam tandoori yang hanya berharga RM6 sepeket..manakala rempah ayam tandoori oat 
ni hanya berharga RM8 :D
murah kan :D

Selain produk berunsurkan makanan, EMBUN BEAUTY HOUSE turut menjual pelbagai jenis tudung terbaru seperti tudung instant Diana Amir. 
Sekarang ni makin popular kan tudung instant..
macam macam jenis ada..cantik cantik pula tu :D

jom borong design baru yang meletoopppp
! :D



Pilih je nak design macam mana..ada pelbagai corak dan warna menarik !
Nak pakai pun mudah..hanya sarung sahaja !


korang pernah cuba Miracle Perfect Beauty ?

Produk ini mampu menberi kesan pencerahan kepada kulit seawal 3 hari, kulit akan semakin halus bersih dan berseri !
Lepas ni kalau pergi mana-mana pun tak lekang mata memandang :D

Testimoni pun dah banyak yang berkesan ! 
memang seronok tengok orang makin lawa sekarang ni :D

anda malu berbadan besar ? nak bersenam tak ada masa?
jangan bimbang..anda masih berpeluang untuk mendapatkan berat badan yang ideal dengan DIET CHOCO ! :D

Ramai yang sudah mencubanya. Dalam masa seminggu dah nampak perubahan..tak nak ke ?
rasa choco yang enak boleh dijadikan minuman harian tau ^_^
Kalau konsisten menggunakannya insyaAllah badan akan kekal sihat dan cantik uollss :D

haa...ni ada lagi 1 masalah..
Masalah rambut gugur ni sering dialami oleh golongan wanita terutamanya, kadang-kadang stress pun boleh jadi punca rambut gugur..yelaa...stress je marah marah..tarik rambut...ramas rambut..lastnya gugur..

Jom dapatkan produk dari MARINE ESSENCE. ada 2 produk istimewa iaitu beauty bar dan shampoo/body wash.

Ekstrak istimewa garam buluh digunakan untuk menghasilkan produk marine essence ni.
sangat istimewa dan pelbagai manfaat yang ada.
harga pun berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua tauu !


cuba teka benda apa dalam gambar bawah ni ?? :D
Mesti korang teka ni phone kan ? hahah..salah salah !
sebenarnya ni adalah alat pencukur mudah alih tau ..antara keunikkannya ialah :

  1. boleh disimpan dan dibawa kemana-mana.
  2. bateri dicas semula melalui kabel usb.
  3. reka bentuk yang anggun dan bergaya.
  4. foil bersih ultra-nipis dengan mata pisaunya yang terapung.
  5. bulu-bulu yang dibersihkan tidak berterabur dan ia senang dibersihkan kerana terus masuk dalam ruangan pencukur.
  6. suis hidup/mati mudah.
  7. daisy iShaver 10cm 5cm 1.5cm


Produk kecantikan,kesihatan, rempah ayam tandoori dan pelbagai jenis tudung instant yang cantik menarik tertarik semuanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^

tak perlu la berhabis duit minyak pergi sana sini..
Pendek kata..segalanya ada di EMBUN BEAUTY HOUSE ^_^

Dengan hanya RM100, macam-macam boleh anda miliki !

Apa tunggu lagi :D

Jangan terlepas peluang ini kerana EMBUN BEAUTY HOUSE sedang mengadakan promosi istimewa  :D



Phone : 01112502752
Instagram https://instagram.com/puterieiza/

Jom segera kita ramai2 like dan shopping di EMBUN BEAUTY HOUSE !

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

rempah tandoori itu mengoda...

Afidah Azmi said...

Wow!!
Banyaknya Bisnes dia

tenku butang said...

terbaekkk..

Harith Iskandar said...

banyaknyer produk.bagus lah mcm ni.ssah nk cari usahawan berjaya mcm akak nih

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam syira,
waaaaaaaaaaaaaa
bertingkek2 produk uols promote he3
tapi akak tertarik dengan rempah tandoori itu he3

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah