"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, March 24, 2015

Cantik dan Sihat bersama Beauty Oat Collagen.

Assalamualaikum
hye semua :)

Cantik dan Sihat | Beauty Oat ..Sekarang ni semua sibuk nak cantik kan ?
kalau cantik tapi tak sihat, tak elok juga..
jom cuba dapatkan produk terlajak laris iaitu Beauty Oat Collagen.

Beauty Oat adalah minuman yang mengandungi kolagen Marin dengan ekstrak sakura dan oat.

Ekstrak bunga sakura yang diformulasikan di dalam Beauty Oat secara perlahan-lahan memberi khasiat kepada kesihatan tubuh badan sekali gus menyerlahkan keserian wajah.
Ia mengembalikan keserian kulit dan juga baik untuk kesihatan, bukan hanya pada muka anda tetapi seluruh badan tau :D

Beauty Oat produk buatan Malaysia yang mengandungi oat, sakura dan delima yang telah terbukti mampu menghalang penuaan awal, mengurangkan kerosakan radikal bebas kepada badan dan melegakan keradangan kulit.

Mesti korang tertanya-tanya..halal ke tak produk ni kan ?
jangan risau...produk ni dijamin HALAL dan LULUS di KKM.


Cara Penggunaan:

1. Ambil 1 sachet Beauty Oat dan bancuhkan ke dalam air suam sebanyak 180ml.
2. Kemudian kacaukan dan sedia untuk diminum.


Fungsi setiap kandungan Beauty Oat:-


Oat - adalah makanan semulajadi yang kaya dengan serat dan sumber protein serta membantu penyerapan semula kolestrol yang lebih rendah.
Kolagen Marin - Menegangkan,melembutkan serta menganjalkan kulit.Selain itu, fungsi kolagen marin ini adalah mengurangkan anti penuaan seperti garis halus,kedutan dan kekeringan.
Ekstrak Sakura - Bahan semulajadi untuk anti keradangan,pemutihan dan anti-glycation. Ia juga membantu dalam mengurangkan pengeluaran melanin untuk kulit yang lebih cerah.
Pomegranate - Mengurangkan kerosakan radikal bebas terhadap badan.



Kebaikan :


  1. Kulit cantik,tegang dan yang pasti halus!
  2. Memberikan tenaga
  3. Mengelakkan sakit jantung
  4. Mengawal berat badan
  5. Mengurangkan kedutan halus
  6. Merawat kulit.
Banyak manfaat diperoleh lepas consume Beauty Oat ni..makin bertenaga ! :D
Anda disyorkan mengambil 2 sachet sehari sebelum makan.
Rasa Beauty Oat ni manis disaluti rasa vanila. sesedap rasa gituuuu...yumyumm..hehehe


BeautyOat ini memang bagus untuk diamalkan. Bukan sahaja baik untuk kulit malahan baik untuk kesihatan. Jadi apa tunggu lagi ? 
Jom dapatkan segera BeautyOat (Collagen Plus + Oat Drink Formula) ini ;


(18 paket x 30 gm )

RM79.00 (WM)
RM89.00 (EM)

Twitter: beautyoatofficial
Instagram: beautyoatofficial

4 comments:

Seri Mersing said...

kena cuba -_- tapi boleh ke budak kecil?

memmet lenggeng said...

Collagen memang penting untuk kulit

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nice review!

izzeyda said...

bagus review nih.. macam sedap jer.. apapun nice sharing..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah