"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, April 29, 2015

iprice - Your One Stop Shopping Destination.

Assalamualaikum
hye semua :)


Korang mesti dah biasa shopping di Zalora, Lazada, Banana Repulic dan Romwe kan ?
Korang pernah dengar iprice tak?? :D
bagi yang belum tahu, iprice group berfungsi membantu pelanggan dalam urusan pembelian online yang kini sedang pesat membangun dengan pelbagai laman sesawang dan produk yang berbeza di pasaran.

iprice ni baru sahaja ditubuhkan pada tahun 2014 and mengumpulkan pelbagai jenama barangan untuk memudahkan korang shopping secara online :D syokkan !
About Us

"Witnessing the rise of e-commerce in Southeast Asia first hand, we were increasingly unsatisfied with the online shopping experience. As more and more new online shops emerged, it became increasingly difficult to find the products you are looking for as well as the best offers and promotions. We felt lost in the e-commerce jungle. What was missing was the one stop shopping destination that let’s you easily find any product online, in an intuitive and visual fashion.

We are a team of young individuals, with a special mix of tech geeks, fashionistas and entrepreneurs. We have a strong bias for action, we want to learn, grow and we want to build a great company together. Our mission is to create the most delightful online shopping experience. We aim to provide the widest selection of products across all categories, no matter whether you are looking for a blue dress, 17cm high heels, a solid bag pack, or a new couch. Headquarters in Kuala Lumpur, we quickly grew into the leading platform for online shoppers across seven markets: Malaysia, Singapore, Indonesia, Philippines, Hong Kong, Thailand and Vietnam. "

Pihak iprice akan menyediakan maklumat tentang jenama barangan dan juga menawarkan kod kupon diskaun yang boleh mencecah 70% daripada rakan niaga mereka seperti Zalora, Lazada, Banana Repulic dan Romwe. Kod kupon diskaun mencecah 70% uolls !
memang rugi kalau korang tak grab !

Misi iprice adalah untuk mewujudkan pengalaman paling menarik semasa membeli-belah dalam talian, menyediakan pilihan yang luas produk semua kategori - tidak kira sama ada anda sedang mencari pakaian biru, 17cm kasut tumit tinggi, satu pek beg pepejal, atau sofa baru..macam-macam jenis barang ada di iprice..hanya perlu klik klik dan pilih mana yang korang nak :D

Bagi penggemar shopping secara online, pasti korang nakkan laman web yang tak loading, pelbagai barangan, menarik and paling penting mudah berurusan...iprice adalah web terbaik untuk anda cuba :D So..jangan jangan lepaskan peluang untuk shopping di iprice :D


Untuk keterangan lanjut, anda juga boleh melawat kami di :

emel : marketing@ipricegroup.com

2 comments:

Afidah Azmi said...

Ooo...baru Fida tahu...
Thanks for info

izzeyda said...

nice sharing.. baru Eyda tahu hari nih..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah