"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, April 30, 2015

Koleksi Syira Lokman di Zmar Apparel Shoppe.

Assalamualaikum
hye semua :D

Yeayyy...Esok 1 mei..cuti !! untuk bebudak U macam Syira ni, memang cuti la saat yang dinantikan ! kenkonon busy dengan assignment la..projek la..padahal tiap hari dalam bilik tidooo je kjenyee.. :P
disebabkan esok cuti ! so Syira nak ajak korang SHOPPING !
Shopping kat mana ?? kat tempat paling havoc ! awesome and harga di butik ni amat berpatutan !
gegirls mesti lajuuu je nak tau kat mana kannn.. *wink wink...

ehem ehem..siapa suka baju and tudung yang Syira pakai? :D..
ramai je tanya, beli baju kat mana..
oke oke..kali ni Syira bgtauu..korang boleh dapatkan pakaian and tudung yang Syira selalu pakai di Butik Zmar Apparel Shoppe tau!
Bagi yang masih belum tahu, Syira salah seorang vendor kat situ !
kalau nak jumpa Syira takde la..tapi kalau nak borong baju lawa-lawa and tudung shimmery , korang wajib serbu butik ni dulu !
Ada dress, blouse, tshirt, cardigan, tudung and macam2 lagi di @zmar_apparel_shoppe Alam Avenue, Shah Alam..  ^_^   
raya makin dekat ni, masih sempat bawa mak , adik, kakak, jiran shopping baju and tudung yang cantik and berkualiti di Zmar Apparel Shoppe !
Untuk koleksi Syira Lokman kali ni..harga semua TAKKAN LEBIH RM80 ! :D
Syokkannnn :D

Jom dapatkan shimmery bawal square by @syira_lokman di butik @zmar_apparel_shoppe!
Ada pelbagai warna,kain berkualiti,shimmery,tak jarang,bidang 45,tak mudah kedut and tidak panas !
Banyak tau kelebihan tudung ni..hanya RM30 sahaja !
Tiada GST and paling best untuk koleksi syira_lokman kali ni..semuanya TAKKAN LEBIH RM80 ! ..so boleh borong banyak2 :D limited pieces tauuu..
So apa tunggu lagi ?? Jom serbu butik @zmar_apparel_shoppe
Dah pakai nanti boleh tag @syira_lokman oke ^_^

Alamat : E-23-G,Alam Avenue 2, Jln Serai Wangi M 16/M,Seksyen 16, Shah Alam

No telefon : 0172045027, 0137147816

Waktu operasi : Selasa hingga Ahad.. 11 pagi hingga 7 petang !

Instagram : zmar_apparel_shoppe dan syira_lokman
@zmar_apparel_shoppe
@zmar_apparel_shoppe
@zmar_apparel_shoppe

4 comments:

nur ikaa said...

wahhhh...cantik laa awak tinggi pakai apa pun cantik

Eellee Nana said...

cardigan tu lawa syira :)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nice collection :)

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Selamat bercuti syirah.. Uni ena lambat lagi nak cuti... exam exam..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah